E-Boda lanseaza o noua tableta pe segmentul de diagonala de 7” adresata tinerilor. Revo R75 este cea mai noua tableta din portofoliul E-Boda si a fost creata pentru utilizatorii tineri, care isi doresc un gadget simplu, practic si usor de utilizat. Indiferent daca este folosit pentru studiu, navigarea pe Internet sau pentru divertisment in timpul liber sau vacanta, dispozitivul incorporeaza un display de 7”, procesor Quad Core de 1 GHz, memorie RAM de 1GB si ruleaza sistemul de operare Android 4.2 pentru o mai buna experienta de utilizare. Modelul Revo R75 este disponibil in doua variante de culori, alb si negru, pe www.e-boda.ro si in magazinele partenere la pretul recomandat de 329 lei.

”Pentru ca ne adresam  unui public divers care este prezent in multiple domenii de activitate, ne dorim sa avem o gama cât mai larga de produse, potrivite pentru fiecare dintre clientii nostri. Noua tableta din portofoliul E-Boda raspunde nevoilor tinerilor care sunt mereu in miscare si cauta un gadget modern si util, pentru fiecare zi. Revo R75 poate fi pentru ei atât cartea electronica preferata, manualul pe care invata la facultate sau music player-ul la asculta melodiile preferate. Tableta indeplineste multiple roluri in utilizarea zilnica si devine companionul ideal al generatiei tinere,” a declarat Alexandru Dragoiu, CEO E-Boda.

Revo R75 integreaza un display de 7” cu tehnologie LED si are capacitatea de a reda imaginile la o rezolutie de 1024x600, permitând astfel o buna vizualizare a cartilor electronice sau graficelor din manualele de studiu. In plus, tableta are o autonomie de 4 ore in modul de lucru intens, oferind mai multa libertate de miscare in afara bibliotecilor sau zonelor in care dispozitivul poate fi incarcat. Cu un spatiu de stocare de 8GB care poate fi extins cu pâna la 32 GB cu ajutorul unui card de memorie, continutul tabletei poate fi disponibil oriunde, oferind posibilitatea de studiu in aer liber sau navigare pe Internet si acces la aplicatii mobile.

Pentru o experienta de studiu completa, tableta poate fi accesorizata cu boxe si tastatura din gama COMPANION sau poate fi conectata la alte dispozitive fixe prin intermediul dispozitivului Full Stream, devenind astfel un instrument de lucru util. In plus, utilizatorii pot accesa filmele, emisiunile si posturile TV preferate prin intermediul aplicatiilor Seenow si Antena Play preinstalate.   

Carcasa tabletei este realizata din materiale rezistente care ii ofera o protectie sporita, ce poate fi dublata de husele speciale E-Boda. Cu un design compact si elegant, tableta este usor de transportat, oferind utilizatorului posibilitatea de a studia in locurile preferate, departe de agitatia orasului. Astfel, Revo R75  devine partenerul ideal pentru studiu sau relaxare.