E-Boda Revo R85, cea mai performanta tableta a firmei romanesti, a primit ecran IPS de 7.85”, procesor Cortex A9 quad-core la 1.6 GHz, 1 GB de RAM, procesorul grafic quad-core si sistemul de operare Android 4.2. Tableta este disponibila pe site-ul E-Boda si in magazinele partenere la pretul recomandat de 749 lei. 

Revo R85 este cea mai puternica tableta din portofoliul nostru, acest lucru fiind confirmat si de testele de tip benchmark - Alexandru Dragoiu, CEO E-Boda.  

Tableta, de 8.9 mm grosime, are o carcasa solida din aluminiu. Ea vine cu procesor quad-core Rockchip RK3188 Cortex A9 la 1.6 GHz, ce ofera rezultate remarcabile in benchmark-uri, obtinand un scor de 18.209 in AnTuTu. 

Tableta permite rularea simultana a patru clipuri video la rezolutie maxima, fara sa se blocheze sau sacadeze. Sistemul de operare Android 4.2 si memoria RAM de 1 GB contribuie la calitatea experientei de utilizare prin timpi de reactie mai rapizi, permitand utilizatorilor sa-si personalizeze mai usor meniul si sa faca tranzitia intre ecrane sau aplicatii, eliminand efectul de lag.  

 Ecranul tabletei a fost gandit pentru a raspunde nevoilor de divertisment ale utilizatorilor. Revo R85 are un display IPS de 7.85”, cu o rezolutie de 1024x768 pixeli care, impreuna cu procesorul grafic Quad Core Mali400 de 533 MHz, transforma tableta intr-un adevarat centru multimedia, utilizatorii avand in permanenta o sursa de divertisment la ei. 

Revo R85 face fata chiar si jocurilor 3D cu grafica complexa. Memoria interna de 16 GB, extensibila cu pana la 32 GB, este suficienta pentru stocarea aplicatiilor sau cartilor electronice descarcate din magazinul Google Play.     

Tableta are si functia Wi-Fi Display, ce utilizeaza tehnologia Miracast, permite conectarea gadgetului la un HDTV prin Wi-Fi, pentru a reda continutul direct pe ecranul unui televizor. Astfel, Revo R85 poate fi folosita inclusiv ca suport pentru prezentarile de business. 

Capacitatea bateriei de 4700 mAh asigura o autonomie de pana la 7h de utilizare continua, pentru ca tableta sa faca fata cu brio unei zile de lucru intense. 

Tableta Revo R85 este disponibila pe site-ul www.e-boda.ro si in magazinele partenere la pretul recomandat de 749 lei. In plus, E-Boda vine cu o promotie de lansare: primii 100 de cumparatori care comanda tableta de pe site-ul producatorului primesc gratuit o husa cu tastatura in valoare de 70 lei.