E-Boda a lansat pe piata locala prima tableta românească de 10.1 inch care integrează un procesor Quad Core, intr-un design slim si atractiv. Special creata pentru a oferi o experienta multimedia fara cusur, E-Boda Supreme XL400QC este echipata cu sistemul de operare Android 4.1.1 si oferă performanta maxima atat datorita procesorului ATM7029 cu patru nuclee de 1,2GHz, cat si procesorului grafic MultiCore sau ecranului IPS. Modelul este disponibil în magazinele specializate la un pret recomandat de 999.9 lei.

Pentru a ne putea bucura cu adevarat de continut multimedia de inaltă calitate, avem nevoie atat de un procesor puternic, cat si de un ecran pe masura. Astfel a luat nastere Supreme XL400QC.


Alexandru Dragoiu, fondatorul E-Boda, a fost insotit la prezentarea tabletei de cei patru muschetari ai lui Alexandre Dumas si celebra Milady, fiecare dintre acestia laudand performantele noului device. Tableta este dotata cu un procesor ATM7029 Quad Core de 1,2GHz, unul dintre cele mai puternice modele intalnite pe tablete, ce livreaza performanta maxima la degetele utilizatorilor. In plus, procesorul grafic MultiCore si memoria RAM DDR3 de 1GB fac fata cu brio celor mai avansate jocuri si aplicatiilor complexe, stocate in memoria interna de dimensiuni generoase, de 16 GB.

Usoara si portabila, E-Boda Supreme XL400QC are un design slim si elegant, realizat din aluminiu si plastic, pentru o rezistenta sporita la socuri si zgarieturi. Tableta are o grosime de numai 13mm. In ciuda dimensiunilor reduse, carcasa imbraca un ecran IPS de 10.1 inci cu o rezolutie de 1280 x 800, capabil sa redea in maxima claritate continut multimedia Full HD. Supreme XL400QC este echipată cu două camere video – situate pe partea din fata (0,3 MP) si pe cea din spate a carcasei (2 MP). Modelul include o baterie puternica de 6.600 mA, iar sistemul de operare este Android 4.1.1, compatibil cu Flash Player.


Pretul tabletei Supreme XL400QC este de 999 lei, compania producatoare sustinand ca aceasta va ajunge in magazine pana la sfarsitul lunii. Firma Rosal Import-Export, detinatoarea brandului de produse IT&C E-Boda, estimeaza ca afacerile se vor situa intre 8 si 9 milioane de euro in acest an, de la 5 milioane de euro in 2012, pe fondul cresterii vanzarilor de tablete. In 2012, vanzările de tablete pe piata romaneasca au atins 200.000 de unitati, din care aproximativ 25.000 au fost E-Boda.