Evolio Quadra, tableta romaneasca lansata astazi, se bucura de un hardware performant si vine pe piata la un pret redus, de doar 999 RON. Tableta este echipata cu un procesor cu patru nuclee si ecran Super IPS de 10,1 inch, la rezolutia 1280x800p.

Procesor quad-core, ecran de 10,1 inch, procesor grafic multicore

Noua tableta are doar 9,5 mm grosime si este cea mai subtire tableta romaneasca de 10,1 inch existenta in acest moment pe piata. Nici greutatea nu este mare. Evolio Quadra cantareste 535 g, astfel ca este usor de luat in rucsac, in concedii. Tableta are o carcasa solida din aluminiu, iar intregul design este elegant si placut.

Imaginea este clara, culorile intense, unghiul de vizualizare de pana la 178 de grade, iar producatorul sustine ca tableta raspunde instantaneu la comenzi.

Pentru cei carora le place sa isi tina aproape muzica, filmele preferate si sa pastreze cele mai frumoase amintiri, tableta Evolio Quadra ofera un spatiu generos de stocare, avand o  memorie flash de 16 GB.

Evolio detine suprematia tabletelor romanesti de 7 inch (Liviu Nistoran, Evolio)

In ultimele 2 trimestre cota de piata a tabletelor de 10.1” a crescut de la 25% la peste 30%, iar noi tintim o cota de piata de 20% in acest segment. Evolio detine suprematia tabletelor romanesti de 7 inch pe trimestrul 1 al anului in curs, cu o cota de peste 30% conform studiilor de piata”, a declarat Liviu Nistoran, CEO Evolio.

Noua tableta Evolio este disponibila pentru precomenzi pe www.evolioshop.com la pretul de 999 lei si se va gasi in magazinele de specialitate incepand cu jumatatea lunii iunie.