Zack Nelson, cunoscut sub numele de vlogger JerryRigEverything, a difuzat pe contul său de YouTube un nou test de rezistență la care a supus un gadget. De data aceasta a vrut să vadă cum se cumportă un iPad Pro de 799 dolari când este zgâriat și îndoit.

Zack a precizat că vrea să simuleze un incident banal și să vadă ce s-ar întâmpla cu noul iPad Pro dacă o persoană s-ar așeza din gereșeală pe el.

Din păcate, tableta nu s-a comportat prea bine. Aplicând doar puțină presiune, Zack a reușit să îndoaie destul de ușor dispozitivul, chiar de la mijloc. Tableta s-a rupt în două și sticla s-a desprins imediat.

Noul iPad Pro are margini foarte înguste și este extrem de subțire - are numai 5,9 mm grosime. Această specificație este identică și la versiunea cu ecran de 11 inci și la cea cu ecran de 12,9 inci.

Zack precizează că a realizat experimentul după ce mai mulți utilizatori s-a plâns pe diferite forumuri că noul lor iPad Pro se îndoaie foarte ușor. Tableta poate fi protejată cu o carcasă de protecție, recomandă specialiștii.