Fujitsu a prezentat miercuri in Romania notebookul-tableta Stylistic Q702, un gadget care se potriveste perfect in servieta angajatilor activi, aflati mereu in miscare. Tableta se transforma intr-un notebook prin simpla atasare a tastaturii.

Tableta are un display HD multi-touch cu o diagonala de 11,6 inch, memorie DDR3 de 4GB, Intel HD Graphics 4000 si doua camere, una pozitionata frontal si o alta in spate. Ecranul este antireflexie cu senzor de lumina ambientala.

In modul de utilizare tableta, Stylistic Q702 are o autonomie de 4 ore. Alte 5 ore se adauga daca este conectata la tastatura. Ecranul poate fi folosit chiar si la lumina soarelui, iar tableta include suport pentru conexiune 3G/UMTS sau 4G/LTE. Fara tastatura, tableta are o greutate de 850g.

Gadgetul vine cu tehnologii de securitate precum Intel® Anti-Theft si Computrace®, senzorul pentru amprenta digitala si modulul TPM optional. Tableta este dotata cu cea de-a treia generatie a gamei de procesoare Intel® Core™ i3 sau i5 si cu tehnologia Intel® vPro™.

Tableta hibrida prezentata azi in Romania de Fujitsu vine sa completeze seria notebookurilor destinate utilizatorilor business aflati mereu in miscare.