GoClever lanseaza in tara noastra noua serie de tablete ARIES dotate cu procesoare Quad Core, ecrane IPS de Hi-Res, sistem de operare Android 4.2.2, GPS, 3G si Bluetooth.

Familia ARIES include 3 modele cu dimensiuni diferite ale ecranului: ARIES 70 de the 7 inch, ARIES785 de the 7.85 inch si ARIES101 cu display de 10.1 inch.

Fiecare dintre cele trei modele a fost construit in jurul unui procesor quad-core, 1GB memorie RAM si ruleaza versiunea 4.4.2 a sistemului de operare Android, cu suport pentru update-uri de tip OTA. Imaginile de pe ecranul IPS de inalta rezolutie sunt afisate de un procesor grafic cu patru nuclee , capabil sa faca fata si celor mai solicitante aplicatii. Datele personale pot fi stocate in memoria  interna de 8 GB.

Datorita conectivitatii 3G si Wi-Fi, noile tablete GOCLEVER ofera un maximum de mobilitate si posibilitatea de a fi la curent cu cele mai importante stiri. Camera frontala de 0,3 megapixeli si microfonul incorporat fac din ARIES dispozitivul ideal pentru videoconferinte, in timp ce camera din spate de 2 megapixeli este ideala pentru a imortaliza cele mai importante momente, care pe urma pot fi partajate pe retelele de socializare. 

Spatiul de stocare intern poate fi extins prin carduri Micro SD cu capacitati de pana la 32 GB, in timp ce prin bluetooth tableta poate fi conectata la o varietate de dispozitive compatibile.     

Modelul ARIES 101 se distinge prin bateria de 7.5mAh care ofera destule energie pentru o durata de functionare neintrerupta  de  7 ore.