GOCLEVER, producator de solutii tehnologice inovatoare, lanseaza INSIGNIA 1010 BUSINESS, prima tableta din portofoliu echipata cu tastatura, touchpad, Windows si Microsoft Office. Noua tableta, bazata pe procesorul mobil Intel ATOM Z3740D, este ideala pentru rularea fara compromisuri a sistemului de operare Windows 8.1 si a suitei de aplicatii MS Office 365 Personal (inclusa in pachet cu licenta de un an).

Datorita noului processor mobil Intel Atom (inlocuitorul vechiului Celeron N2085), precum si sistemului de operare si pachetului de aplicatii Microsoft, respectiv accesului la serviciile de stocare in cloud OneDrive, noua tableta reprezinta o solutie completa pentru toti cei care au nevoie de un dispozitiv elegant si flexibil care sa le ofere productivitate solutiilor de la birou, chiar si cand sunt in calatorii.

Tastatura inclusa in pachetul noului GOCLEVER INSIGNIA 1010 BUSINESS faciliteaza folosirea aplicatiilor MS Office precum Word, Excel, Outlook sau PowerPoint, precum si trimiterea de e-mail-uri, navigarea pe Internet si instalarea de aplicatii terte disponibile pentru sistemul de operare Windows 8.1.

GOCLEVER INSIGNIA 1010 BUSINESS include suport pentru tehnologia Intel® Wireless Display (Intel® WiDi), care permite transmiterea datelor de pe ecranul tabletei pe orice alt ecran extern compatibil cum ar fi monitoarele, televizoarele sau proiectoarele. Aceasta caracteristica usureaza redarea prezentarilor de pe tableta in salile de sedinta sau vizionarea de materiale video de pe tableta pe televizorul din sufragerie.

Ecranul IPS cu diagonala de 10.1 inch (16:10, 1280x800) si 10 puncte multitouch garanteaza imagini de calitate si unghiuri largi de vizualizare. Tehnologia Turbo Boost garanteaza un spor de performanta, care sa ajute aplicatiile consumatoare de resurse, crescand viteza procesorului Intel Atom Z3740D de la 1.33GHz la 1.83 GHz. Redarea materialelor video este facilitata de GPU-ul integrat, Intel HD Graphics, si de cei 2GB de memorie RAM DDR3. Datele pot fi stocate in memoria interna de 32GB (eMMC flash) sau pe carduri microSD interschimbabile, cu capacitati de stocare de pana la 64 GB. Aceasta configuratie garanteaza incarcarea deosebit de rapida a paginilor de Internet, folosirea simultana a mai multor aplicatii si o experienta de joaca fara incetiniri. 

INSGINIA 1010 Business foloseste o baterie cu o capacitate de 8000mAh, suficienta pentru aproiximativ 6 ore de lucru neintrerupt. Porturile microUSB 2.0 OTG permit conectarea de dispozitive externe precum modemurile 3G. Pe langa acestea tableta include si un port miniHDMI si intrari pentru casti. Dispozitivul poate fi conectat la Internet prin retea Wi-Fi (b/g/n), nelipsind nici modulul Bluetooth 4.0.

GOCLEVER INSIGNIA 1010 BUSINESS este disponibila in oferta magazinelor de specialitate pornind de la pretul de 1.149 lei.