GOCLEVER, producator de solutii tehnologice inovatoare, lanseaza noile Insignia 800 WIN si Insignia 1010 WIN, doua tablete care se adreseaza in special utilizatorilor de aplicatii business, doritori sa combine avantajele unei tablete si al unui notebook intr-un singur dispozitiv. Datorita tastaturii incluse si a interfetei de tip touch, atât tableta cu ecranul de 8 inci, cât si modelul cu 10 inci ofera posibilitatea de a profita din plin de aplicatiile Windows.

Ambele tablete sunt insotite de un an de licenta la Microsoft Office 356 (care in mod aditional poate fi instalata si pe un laptop sau PC), 1 TB spatiu de stocare de imagini, muzica si video prin OneDrive, respectiv, lunar, 1 ora de convorbiri gratuite prin Skype (pe fix si pe mobil) pe toata durata licentei. Aceasta combinatie transforma noile tablete in unelte de lucru pentru toti cei care vor o solutie mobila eleganta, eficienta si completa.

GOCLEVER Insignia 800 WIN

Insignia 800 WIN este ideal pentru cei care vor sa foloseasca pe un dispozitiv mobil aceleasi aplicatii pe care le utilizeaza si pe calculatorul folosit pentru munca zilnica sau pentru procesul de invatare. Dimensiunile reduse si eficienta remarcabila fac din aceasta tableta GOCLEVER un partener ideal pentru calatorii, o solutie completa pentru munca, un dispozitiv perfect pentru navigarea pe Internet sau rularea celor mai noi jocuri mobile.

Puterea de calcul necesara este oferita de procesorul cu patru nuclee Intel Atom Z3735E de 1.3GHz si de procesorul grafic Intel HD Graphics, combinate cu 1GB de memorie DDR3. Lista specificatiilor este completata de ecranul IPS cu diagonala de  8 inci, având o rezolutie de 1280x800 pixeli, 16GB de memorie flash folosit ca spatiu de stocare, modul Wi-Fi si Bluetooth (care permite folosirea de alte dispozitive, ca de exemplu tastatura externa), precum si doua camere (cea principala cu rezolutia de 5 MP). Bateria asigura o durata de functionare de aproximativ 120 ore in modul stand-by si de pâna la 8 ore de munca neintrerupta.

INSIGNIA 800 WIN va fi disponibil in doua versiuni: cu o tastatura inclusa (care suplineste si rolul de husa pentru tableta)  si fara acest accesoriu.

GOCLEVER Insignia 1010 WIN

Insignia 1010 WIN este o tableta cu dimensiuni mai mari, fiind echipata cu un ecran de 10 inci. Dispunând de aceleasi specificatii tehnice (ecran IPS, procesor Intel Atom Z3735G de 1.33Ghz, Intel HD Graphics, 1GB de memorie DDR3, 16 GB spatiu de stocare, slot microSD), acest dispozitiv a fost echipat in plus fata de fratele mai mic si cu un port  microHDMI.

Avantajul acestui model consta in tastatura rigida care se conecteaza fizic la tableta, oferind astfel design-ul clasic de notebook. Acest accesoriu indeplineste si rolul de capac pentru Insignia 1010 WIN, protejând ecranul in timpul transportului.

GOCLEVER INSIGNIA 800 WIN va fi disponibil in România de pe data de 15.01.2015 pornind de la pretul de 599 lei (cu tastatura inclusa 689 lei). Fratele mai mare va aparea pe rafturile magazinelor incepând cu luna Ianuarie 2015 cu preturi pornind de la 999 lei.