Goclever lanseaza tableta INSIGNIA 700 PRO, echipata cu cel mai nou procesor Intel Atom, Z2520, la 1,2GHz si Android 4.4 KitKat. Noua tableta se adreseaza celor care vor un dispozitiv care sa redea fluid  filme HD ori sa ruleze cele mai complexe aplicatii, precum jocurile 3D.

Performantele excelente ale tabletei sunt asigurate pe langa procesorul puternic, de cei 2 GB de memorie RAM DDR3 si de procesorul grafic dedicat, PowerVR SGX 544 GPU. Ecranul IPS cu diagonala de 7 inch, cu rezolutia de 1024x600 si cu 5 puncte multitouch, garanteaza imagini de calitate si unghiuri largi de vizualizare.

Nu lipsesc nici camerele, INSIGNIA 700 Pro fiind echipata cu o camera frontala de 0.3 MP si cu o camera principala de 2 MP. Pozele realizate pot fi partajate pe retelele de socializare prin intermediul conexiunii Wi-Fi. De asemenea, tableta este echipata cu modul Bluetooth, cu un port microUSB si cu o iesire audio de tip jack. Informatiile pot fi stocate in memoria interna de 8 GB, care poate fi extinsa prin folosirea de carduri microSD, cu capacitate maxima de 32 GB.

GOCLEVER a echipat INSIGNIA 700 PRO cu Android OS, 4.4 KitKat. Pe langa faptul ca cea mai noua versiune a sistemului de operare dezvoltat de Google asigura performante sporite, ea garanteaza si o securitate imbunatatita, respectiv folosirea optimizata a bateriei de 3000 mAh pentru obtinerea unei durate de functionare prelungite.

Android 4.4 OS include de asemenea si suport pentru tehnologia Bluetooth Smart, care permite o calitate optima a conexiunii folosind mai putina energie, o noua aplicatie de camera (noile caracteristici si meniul de setari refacut asigura o experienta de folosire mai confortabila), respectiv suport pentru Google Cloud Print.

Cea mai noua tableta din portofoliul GOCLEVER are doar 285 gr si dimensiuni de 190 x 108 x 9 mm. INSIGNIA 700 PRO se lanseaza in exclusivitate in oferta magazinului Cel.ro, urmand sa fie disponibil si in oferta altor distribuitori, pornind de la pretul de 319 lei.