Lenovo a anuntat Seria A de tablete cu Android, care vin cu procesor quad-core. Cele patru modele vor fi pe piata in perioada urmatoare. Detalii despre pretul nu se cunosc in acest moment, insa compania sustine ca acestea vor fi "competitive"

Lenovo A7-30, o tableta de 7 inch cu sunet Dolby

Echipata cu doua difuzoare frontale Dolby, A7-30 este o tableta pentru iubitorii de muzica. Ecranul de 7” şs procesorul quad-core o ajuta sa indeplineasca orice sarcina. Suportul pentru cardul SIM ofera posibilitatea de a ramane conectat cu prietenii si cu familia n orice moment.

A7-50, o tableta gandita pentru citit 

Lenovo A7-50 le este destinata celor care isi doresc o tableta multimedia la un buget redus. Compania spune ca ecranul HD de 7 inch  lasa utilizatorul sa descopere pagini de web si documente text de o claritate impecabila. Noul gadget este de asemenea quad-core si a primit doua camere, una pe fata si alta pe spate. Tableta este disponibila si sub forma A7-40, in culoarea abanos, cu o capacitate de 8 GB si doar cu camera frontals. 

Lenovo A8, divertismentul in miscare

Lenovo TAB A8 are culori indraznete si le este destinata celor care vor sa iasa in evidenta. Tableta are un ecran HD de 8 inch, clar, cu culori puternice, sistem audio Dolby si procesor cu patru nuclee, astfel ca este o alegere buna pentru jocuri, filme, muzica sau socializare online. 

A10, televizorul tau portabil

Lenovo A10 este gandita pentru a reda o experienta video excelenta, spune producatorul, fara ca utilizatorul să fie nevoit sa stea acasă. Vizionati filme intregi la calitate superioara in timp ce sunteti in miscare datorita ecranului HD de 10,1 inch si a celor două difuzoare frontale Dolby.