Lenovo a anuntat in Romania noua tableta YOGA Tablet 2 Pro, destinata celor care isi doresc un gadget pentru divertisment. Este subtire, cantareste 950 de grame, vine cu ecran la rezolutia  2560x1440 si poate fi folosita in mai multe moduri: Suspendat, Inclinat, Sustinere si Ridicat. 

Noua YOGA Tablet 2 Pro a primit un proiector integrat Pico, ce iti permite sa transformi orice camera a locuintei intr-o sala de cinema. Acesta poate reda o imagine in format 16:9 pe o suprafata cu diagonala de pana la 50 de inch.

Pentru filme ai nevoie si de un sunet de calitate, iar noua tableta vine cu un sistem de 8 watti cu subwoofer. Tableta foloseste si tehnologiile Dolby Audio si Wolfson Master HiFi, care ii asigura o experienta audio multi-canal, precum cea oferita de filmele artistice. 

Cei de la Lenovo au lansat o tableta cu ecran de 13 inch dupa ce au facut studii care au aratat ca 88% din utilizatori consuma cantitati mari de continut digital acasa, si ca mia mult de jumatate urmaresc saptamanal programe TV pe astfel de gadgeturi. In plus, tehnologia 4G optionala asigura acces la continutul dorit oriunde ai fi.

Noua YOGA Tablet 2 Pro a primit cel mai nou procesor Intel Atom din a patra generatie, are o camera de 8 MP si spatiu de stocare de 32GB sau 64 GB, pe suport Micro SD. Autonomia ei este de 15 ore, anunta producatorul.

Lenovo YOGA Tablet 2 Pro va fi disponibila in curand la preturi care incep de la aproximativ 499.99 EURO, la care se adauga taxe de transport si adaosuri de retailer.