Compania Lenovo, numarul 1 in Romania si in lume pe piata PC-urilor, a prezentat joi la Bucuresti noile convertibile Yoga 2 Pro, de 11 inch, si Yoga Flex. Alaturi de acestea, Lenovo si-a extins si gama de tablete, cu modelele care folosesc atat Android, cat si Windows: A1000, A3000, S5000, S6000 si Miix.

Laptopul Yoga 2 Pro poate fi folosit in 4 feluri, este subtire, inteligent si a primit procesoare Intel Core din generatia a 4-a. Laptopul foloseste sistemul de operare Windows 8.

Lenovo a adus la Bucuresti si tableta S5000, cu ecran IPS de 7 inch, procesor quad-core si sistem de operare Android. Gadgetul este micut, subtire si cantareste numai 250 de grame, atribute care il fac perfect pentru a fi luat in calatorii.

Aurel Netin, directorul general al Lenovo Romania si Bulgaria, a spus ca, pentru perioada urmatoare, Lenovo pregateste "mai multe lansari". In primavara, Netin declara ca tara noastra este "in carti" pentru lansarea unui smartphone pana la sfarsitul anului 2013.

Compania, momentan pe locul 2 in China la smartphone-uri, planuieste sa atace puternic Europa si Statele Unite pe segmentul acestor gadgeturi.

De curand, Lenovo a lansat Vibe X, un smartphone cu ecran de 5 inch, asadar sunt ceva sanse sa il vedem in curand si la Bucuresti.

Imagini cu gadgeturile prezentate de Lenovo, in galeria foto de mai jos