Lenovo aduce in Romania noile gadgeturi YOGA Tablet 2. Intr-o prima faza, consumatorii le vor putea cumpara din magazine pe cele cu Android, urmand ca ulterior sa fie prezente in magazine si variantele cu Windows. 

Tabletele au mai multe moduri de utilizare inclusiv Suspendat (Hang), care se alatura celorlate moduri, Sustinere, Inclinat si Ridicat. Lenovo imbunatatit si piciorul de sustinere in modul Stand, pentru o mai mare stabilitate la apasarea pe ecranul multitouch cu 10 puncte.

Noile Yoga Tablet 2 au sisteme audio de calitate, camere video de inalta rezolutie, procesoare Intel Atom si Wi-Fi dual band, cu conectivitate 4G optionala, sustinuta de modemul 7160 Intel XMMTM.

Tabletele au procesor Intel Atom, difuzoare frontale duble cu tehnologie Dolby si Wolfson Master HiFi, si camera din spate de 8 MP. Tabletele vin, de asemenea, cu port micro USB OTG. 

Modelele cu Windows primesc un abonament la Microsoft Office 365, soft care vine preinstalat. Modelul de 10 inch are optional 4G, la fel si variantele cu Android.

Tabletele YOGA 2 de de 8 si 10 inch cu Android vor fi disponibile la preturi care pornesc de la 249.99 EURO,  respectiv 299.99 EURO, la care se adauga taxe de transport si adaosuri de retailer.  

Modelele cu Windows sunt un pic mai scumpe, ele avand preturi de 299.99 de euro, si respectiv 399.99 euro, la care se adauga transportul si adaosurile.