Noile tablete Lenovo Yoga vin cu 3 noi moduri de utilizare si sunt promovate de actorul Ashton Kutcher, care a jucat de curand rolul lui Steve Jobs, fondatorul companiei Apple. Acum, cei de la Lenovo l-au invitat sa sustina noile lor gadgeturi.

Starul de 35 de ani e destul de apropiat de lumea tehnologiei, chiar a investit in mai multe startupuri, intre care Airbnb, Path si Uber.

Lenovo Yoga se remarca printr-o autonomie de 18 ore, dar si prin cele 3 moduri de utilizare. Manerul cilindric lateral include baterii duale puternice si, spre deosebire de majoritatea tabletelor, Yoga Tablet dispune de baterii folosite de obicei in laptopuri. Yoga Tablet poate chiar incarca alte dispozitive precum smartphone-uri, prin tehnologia USB on-the-go.

Modelele de 10 si de 8 inci cu WiFi folosesc procesoare MT8125, iar cele cu 3G sunt prevazute cu procesoare MT8389 Quad Core. Gadgeturile au o capacitate de 16 sau 32 GB, sunet Dolby si sistem de operare Android 4.2.

Tabletele Yoga cantaresc 605 grame (modelul de 10 inch) sau 400 de grame (modelul de 8 inch). Tabletele au ecran la 1280 x 800 si doua camere video – una de 5 MP cu auto focus in spate si inca una in fata. Mai gasim un slot micro SD ce extinde spatiul de stocare pana la 64 GB, WiFi si optional 3G in anumite tari, precum si o conexiune micro USB si sistem Dolby DS1.

Lenovo ofera o tastatura Bluetooth optionala pentru modelul de 10 inch care functioneaza ca un capac, porneste tableta din modul sleep cand este detasata si o opreste cand este atasata.

Pretul estimativ al Lenovo Yoga este de 229€ si respectiv 299€ pentru modelele de 8 inch si 10 inch. Cele doua modele vor fi disponibile in regiunea noastra din noiembrie.