Logitech isi extinde gama de accesorii pentru tablete cu Logitech Keyboard Folio si Logitech Keyboard Folio Mini, doua dipozitive care se conecteaza prin Bluetooth si care ofera confortul unei tastaturi. Cele doua noi produse au fost concepute si pentru a proteja ecranul tactil al tabletelor.
 
Cele doua accesorii au taste si pentru scurtaturi catre functiile iPad, castigul fiind depasirea limitelor scrierii cu o tastatura on-screen. Designul minimizeaza riscul ca tableta sa se strice, materialele sofisticate din produsele Logitech oferind clasa dar si practicabilitate.

Logitech Keyboard Folio si Logitech Keyboard Folio Mini au un mod de inchidere cu ajutorul magnetilor pentru a minimiza riscul de deterioarare a tabletei atunci cand este folosita in calatorii. De asemenea, dispozitivele au un stand-suport ce permite doua unghiuri de vizualizare confortabile dar si functia On/Off care porneste tableta atunci cand se deschide cover-ul si intra in modul sleep atunci cand se inchide, viata bateriei fiind, astfel, mai lunga.