Logitech a lansat doua noi accesorii ce vin in ajutorul posesorilor de teblete. Tastatura Logitech Fold-Up pentru iPad 2 este dispozitivul ideal pentru tastare confortabila din mers, iar Logitech Joystick pentru iPad ofera un mod de joc acurat si imersiv.

"Multi utilizatori folosesc tabletele in moduri care necesita actiuni mai complexe decat scroll sau apasarea touchpad-ului," a precizat Azmat Ali, vice presedinte al diviziei de produse mobile si tablete in cadrul Logitech. "Fie ca scrii mail-uri sau descoperi noi jocuri, ambele dispozitive sunt mult mai flexibile in crearea de continut sau experimentarea divertismentului de calitate."

Tastatura Logitech Fold-Up pentru iPad 2 este solutia perfecta pentru utilizarea din mers a tabletei. Tastatura - suport full-size cu conexiune Bluetooth se inchide si se deschide precum o carte, iar la final poti porni cu ea la drum. Inchisa, tastatura sta in siguranta sub tableta. Cand dispozitivul e deschis, suportul sprijina tableta la un unghi ideal pentru tastare. Spre deosebire de tastaturile in stil folio cu Bluetooth, tastatura Logitech Fold-Up pentru iPad 2 are dimenisuni normale, ceea ce faciliteaza o tastare confortabila. Se incarca de la USB, astfel schimbatul bateriilor nefiind un motiv de ingrijorare. Dispozitivul se ridica si este gata de functionare chiar in momentul cand este deschis si se inchide automat in momentul in care este impachetat, ajutand astfel la economisirea bateriei.

Logitech Joystick pentru iPad este companionul perfect pentru iPad si iPad 2. Nimanui nu-i convine pierderea unui punct sau unei lupte din cauza degetului care nu a nimerit zona de control. Joystick-ul Logitech pentru iPad este un controller de joc in stil thumb-stick pe care-l poti folosi cu aproape orice joc cu un joystick pe ecran sau un d-pad. Dispozitivul se ataseaza iPad-ului tau cu ajutorul ventuzelor iar inlaturarea lui este la fel de usoara. Iar un arc special emite o forta ce returneaza automat joystick-ul in pozitia centrala.

Cele doua gadgeturi vor fi disponibile in Europa in luna septembrie, pretul recomandat fiind de 99,99 euro pentru tastatura Logitech Fold-Up pentru iPad 2 si 14,99 euro pentru Logitech Joystick.

Sursa: Logitech


Citeste si:

Logitech Keyboard Case iti transforma un iPad2 in laptop

iPad 3 este deja in productie

Fling - joystick pentru iPad