Noul eReader de la Prestigio, Nobile PER3172, ofera o experienta noua pentru utilizatori, care vor putea citi cartile preferate, vizualiza reviste ilustrate in culori si asculta muzica. 

Aparatul are un display color de 7 inch si o rezoluție TFT 800 x 480 pixeli, care asigura claritatea necesara pentru citirea ebook-urilor, a ziarelor sau a revistelor. Ecranul are protectie anti reflexie pentru a permite o vizualizare buna în condiții de luminozitate scazuta.

eBook Readerul suporta majoritatea formatelor de text si permite modificarea marimii fontului. Utilizatorul poate asculta fisiere audio si urmari filme.

Prestigio, Nobile PER3172 functioneaza cu un procesor ARM9 de 400 MHz, iar memoria interna de 2GB si posibilitatea de a adauga card micro SD de pana la 16GB asigura utilizatorului posibilitatea de a incarca toate cartile preferate.

Bateria de 2100 mAh suporta intre 6 si 8 ore de citit, aproximativ 5 ore de vizualizare a fisierelor video si pana la 30 de ore de audio playback.

Aparatul are o greutate de numai 260 de grame si o grosime de 11,2 milimetri. Kitul include incarcator, cablu micro USB, ghid de utilizare si husa.

eBook Readerul Prestigio PER3172 va fi disponibil de la sfarsitul lunii in Romania.