Producatorul autohton Evolio anunta o noua tableta cu o grosime de numai 9,5 mm, tableta fiind dotata cu noi functii multimedia, dar si cu receptor GPS, fapt care face posibila utilizarea acesteia pe post de sistem de navigatie.

Cea mai noua tableta Evolio, numita EvoTab Fun, ofera posibilitati de distractie precum Video-on-Demand (Video la cerere) sau aplicatiile Evolio care iti aduc pe ecran ultimele stiri, informatii despre vreme sau ultimele aparitii editoriale in format eBook. Toate acestea sunt sustinute de noi functii multimedia precum transmitator FM, si interfata HDMI, si de procesorul grafic Quad Core.

In pofida dimensiunilor reduse si a greutatii de numai 330 grame, care o fac cea mai plata si cea mai usoara tableta de 7" disponibila in Romania, autonomia acesteia este de 7 ore in regim continuu de functionare. 

Noutatea adusa de Evotab Fun o reprezinta echiparea completa pentru utilizare in calatorii cu masina: suport parbriz, incarcator auto, receptor GPS si harti de navigatie, toate incluse in pachetul de baza.

“Dupa tableta Evotab2, cea mai bine vanduta tableta Android din Romania, lansam acum conceptul de tableta Travel & Fun. Fie ca vrei sa gasesti o anumita adresa sau un Punct de Interes, fie ca vrei sa te bucuri de ultimele MP3-uri sau filme descarcate pe tableta, beneficiind de sunet de inalta calitate trasnsmis pe un sistem audio FM, sau vrei sa accesezi Internetul, pentru toate acestea Evotab Fun iti sta la dispozitie. O tableta multimedia pentru acasa si calatorii.", a declarat Liviu Nistoran, CEO Evolio.

Alte caracteristici: Memorie RAM 1 GB, Flash 8 GB, Procesor Alwiner A10 Cortex A8, 1 – 1,2 GHz, Camera Web 1,3 MP, conectivitate Wi-Fi si 3G prin modem extern.

Tableta va fi disponibila la vanzare in a doua jumatate a lunii iulie in toate retelele nationale de retail.


Sursa: Evolio