Samsung Electronics Co., Ltd. a lansat Galaxy TabPro S, o tableta premium care integreaza tehnologia avansata Samsung si sistemul de operare Microsoft Windows 10. Utilizatorii pot beneficia de productivitatea oferita de un laptop intr-un dispozitiv de dimensiunile si greutatea unei tablete, pentru o experienta mobila de top, oriunde si oricand.

„Galaxy TabPro S integreza cele mai importante functii ale lui Samsung Galaxy Tab cu beneficiile sistemului de operare Windows 10, pentru cea mai avansata experienta mobila de pe piata,” a declarat Dongjin Ko, presedinte si Head of Mobile Communications Business, Samsung Electronics. „Suntem bucurosi sa colaboram cu Microsoft pentru dezvoltarea unei tablete 2 in 1 care le permite utilizatorilor sa se bucure de productivitate si conectivitate, intr-un dispozitiv mobil potrivit tuturor nevoilor.”

Productivitate intr-un design elegant

Galaxy TabPro S le ofera utilizatorilor solutii prin care isi pot creste productivitatea acasa, la birou sau atunci cand sunt in miscare. Tableta ofera functionalitatea unui laptop cu sistemul de operare Windows 10 Home sau Windows 10 Pro for business pentru ca utilizatorii sa se poata bucura de toate beneficiile acestui sistem de operare, dar si de compatibilitatea cu intreaga infrastructura IT.

Cu o grosime de doar 6,3 milimetri si cantarind 693 de grame, Galaxy TabPro S poate fi transportata cu usurinta intreaga zi. O tastatura de dimensiuni normale a fost integrata in husa tabletei, sporind productivitatea. Suportul flexibil al tabletei ofera o experienta de vizualizare a ecranului din orice unghi, in orice circumstante. in plus, legatura dintre tableta si tastatura se realizeaza printr-un Pogo pin, fapt ce elimina nevoia de incarcare separata a celor doua dispozitive. Touchpad-ul tastaturii este similar celui de la laptop, oferind control chiar si atunci cand este folosit in Stand Mode.

Experienta de vizualizare superioara

Avand primul ecran Super AMOLED pentru Windows, Galaxy TabPro S dispune de un ecran multitouch, un contrast puternic, culori cu 94% nuante naturale si detalii precise, toate pentru o experienta de vizualizare optima. Ecranul usor, AMOLED, de 12 inci le permite utilizatorilor sa se bucure de jocuri, filme si alte forme de divertisment la cea mai buna claritate.

Performanta superioara

Galaxy TabPro S ofera tehnologie de ultima generatie Samsung pentru a imbunatati performanta si eficienta energetica. De asemenea, este prima tableta cu sistem de operare Windows compatibila cu tehnologia LTE Cat 6 pentru cea mai rapida si avansata experienta de utilizare. Datorita functiei de incarcare rapida, bateria lui Galaxy TabPro S se poate incarca complet in doar 2,5 ore si ofera o autonomie* de pana la 10,5 ore. Pentru a le oferi utilizatorilor cea mai buna performanta, Galaxy TabPro S este echipata cu cel mai nou procesor Intel Core M, dezvoltat pentru o tableta 2 in 1 fara ventilatie si care ofera un consum de energie de doar 4,5 W.

Pentru productivitate sporita, un adaptor multi-port (HDMI, USB Type A & C) si stylus-ul Bluetooth Pen pot fi achizitionate separat.