Noi dezvaluiri despre urmatoarele tablete pregatite de Microsoft, respectiv Samsung, spun ca ambele companii lucreaza la tablete uriase de 13 inch. Iar in ceea ce ii priveste pe cei de la Samsung, gigantul sud-coreean ar putea sa lanseze tableta pana la finalul anului!

Conform informatiilor, Samsung va folosi un display LCD pe tableta de 13 inch in loc de Super AMOLED cum a folosit la seria Galaxy Tab S.

In ceea ce-i priveste pe Microsoft, acestia lucreaza la o tableta gigant, aceasta putand fi chiar de 14 inch. Acestia vor sa faca acest pas inca de la succesul important realizat de Surface Pro 3. Acea tableta are 12 inch si s-a dovedit a aduce venituri in afacerea Surface cu 127% mai mari in comparatie cu anul precedent.

Si cei de la Apple lucreaza la o tableta mare. iPad Pro, cea care urmeaza sa fie lansata anul viitor, va avea un display de 12.2 inch. Si cei de la Sony lucreaza la o tableta de 12 inch.

Cu alte cuvinte, majoritatea producatorilor de tableta vor sa mareasca dimensiunea gadgetului pentru o crestere la capitolul vanzari.