Producatorul autohton E-Boda a lansat ieri primele tablete cu procesor cu doua nuclee. Cele doua tablete au ecran de 9,7 inch, respectiv 8 inch, sistem de operare Android 4.0 si posibilitate de conectare la Internet si prin adaptor 3G.

Tabletele si smartphone-urile au o cautare tot mai mare printre pasionatii de gadgeturi. Acest trend a schimbat si topul produselor comercializate de E-Boda, pozitionand tabletele pe primul loc, inaintea televizoarelor, ramelor foto si DVD playerelor. Compania a inregistrat in prima jumatate a acestui an o cota importanta de 8,5% din piata, pozitionandu-se pe al doilea loc in clasamentul producatorilor romani de tablete, cu un volum de peste 7000 de unitati vandute.

Supreme IPS Dual Core X200 are un ecran IPS de 9,7 inch cu rezolutie de 1024 x 768 pixeli. Display-ul recunoaste pana la 10 atingeri simultane. Tableta este echipata cu un procesor dual-core Rockchip cu frecventa de 1,5 GHz si o memorie RAM DDR de 1 GB.

"Dual Core este o gama premium, atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice cat si a design-ului. Intram pe segment cu doua tablete care ofera cele mai bune caracteristici hardware si software la preturi gandite pentru romani", a declarat Alexandru Dragoiu, Fondator E-Boda.

"Desi suntem prezenti pe piata tabletelor din luna aprilie, suntem foarte multumiti de cum au fost primite modelele noastre pana acum, de aceea sunt increzator in succesul acestei game", a mai adugat Alexandru Dragoiu.

E-Boda Supreme X80 are un display de 8 inch cu rezolutia de 1024 x 768 pixeli. Tableta este echipata cu un procesor cu doua nuclee Amlogic cu frecventa de 1,5 GHz si o memorie RAM DDR de 1 GB.

Compania romaneasca isi propune să vanda 6.000 de tablete din noua gama si estimeaza ca, pana la sfarsitul anului, vor fi vandute aproximativ 20.000 de unitati din toate modelele.

Cele doua tablete sunt disponibile pe www.e-boda.ro si in retelele magazinelor IT. Pretul recomandat de producator pentru E-Boda Supreme IPS Dual Core X200 este de 1099,9 lei, iar pentru Supreme X80 Dual Core de 699,9 lei.

Pe YODA.ro poti gasi cele mai noi si tari programe de downloadat. Pe YODA ai liber la download Mozilla Firefox 15