Apple pierde procesul de interzicere a vanzarilor Galaxy Tab 10.1N in Germania. Compania americana castiga insa in cazul modelului Galaxy Tab 7.7, prin blocarea vanzarilor in toate cele 27 de state din Uniunea Europeana.

Apple a reusit interzicerea modelul anterior Galaxy Tab 10.1 printr-o decizie pronuntata in luna ianuarie de catre o instanta germana. Producatorul coreean a revenit cu noul model 10.1N, cu un design modificat. In acest caz, tribunalul din Dusseldorf a dat castig de cauza companiei Samsung.

"Vom continua sa luam toate masurile necesare, inclusiv actiuni in instanta, pentru a proteja drepturile de proprietate intelectuala, dupa decizia in cazul Galaxy Tab 7.7", au declarat oficialii coreeni, dupa aflarea hotararii tribunalului german. Biroul de presa al filialei Apple din Germania a refuzat sa comenteze, potrivit News Organizer.

La inceputul acestei luni, intr-un proces similar, o instanta din Marea Britanie s-a pronuntat in favoarea coreenilor, Apple fiind obligata sa-si retraga public acuzatiile prin anunturi in presa scrisa britanica si pe site-ul companiei.