Toshiba Satellite U920t este, acum, disponibil si in Romania. Gadgetul se transforma rapid din Ultrabook in tableta, prin glisarea ecranului peste tastatura, si combina, astfel, performantele unui Ultrabook de ultima generatie cu caracteristicile cheie ale unei tablete.

Gadgetul are un ecran touch IPS de 12,5 inch, cu Gorilla Glass, astfel ca este rezistent la zgarieturi, iar carcasa e din magneziu. Produsul are o grosime de 1,98 cm si cantareste 1,45 kg.

Satellite U920t foloseste cele mai noi procesoare Intel® Core™ si cele mai rapide SSD-uri. El le este destinat utilizatorilor care doresc sa foloseasca sistemul de operare Windows 8. Procesoarele Intel® Core™ din a treia generatie sunt de aproape doua ori mai performante comparativ cu vechea generatie. 

Noul Ultrabook de la Toshiba are doua porturi USB 3.0 si un port HDMI full-size, care permite conectarea sistemului la un proiector sau un televizor. Transferul de date este asigurat si prin tehnologia NFC, astfel ca documente se transmit rapid si sigur catre alte dispozitive.