Stim de ceva timp ca viitorul iPad Pro ar putea avea un display cu o diagonala de 12,9 inci. Insa cei de la Nowhereelse au pus mana pe un desen tehnic care dezvaluie dimensiunile exacte ale tabletei, din cate se pare. Informatiile apar in contextul in care, desi vanzarile de tablete au scazut cu 6%, celor de la Apple le merge din ce in ce mai bine. Atat la vanzari, cat si la rata de adoptie a iOS 8, care a ajuns sa fie instalat pe 81% din toate gadgeturile Apple.

Documentul este datat din decembrie 2014. Conform acestuia, iPAd Pro ar avea o lungime de 305,7mm, latime de 222,6mm si o grosime de doar  7,20mm. pentru comparatie, noul iPad Air 2 are 169,5mm x 240mm x 6,1mm. Viitorul iPad Pro va fi insa mai subtire decat primul iPad Air, care ave o grosime de 7,5 milimetri.

Un alt aspect demn de semnalat ar fi prezenta a patru difuzoare, dispuse in colturile tabletei. Pana acum iPad-urile aveau doar doua, amplasate in partea inferioara. Documentul scapat pe net pare sa confirme imaginile de acum doua saptamani, care prezentau un prototip de carcasa de iPad Pro.