Disney a lansat pe 27 septembrie jucariile pentru aplicatii mobile Appmates, o noua serie de jucarii inovatoare special create pentru iPad. Masinutele din Cars 2 sunt personajele care introduc jucariile reale in lumea popularei tablete.

Fiecare masinuta are la baza un senzor ce este recunoscut de aplicatie ca o amprenta unica, fara ajutorul cablurilor sau unei conexiuni Bluetooth. Tot ce trebuie sa faceti este sa descarcati aplicatia Cars 2 Appmates din magazinul iTunes si sa asezati pe ecran masinuta cu personajul favorit. Ecranul tabletei este transformat automat intr-o platforma virtuala de joaca. Aplicatia este gratis si va fi disponibila in prima jumatate a lunii octombrie. Masinutele se vand la pchete de cate 2 minifigurine si vor costa 20 de dolari.

Directorul general de la Disney Mobile, Bart Decrem, a declarat ca iPad-ul devine o rampa decisiva pentru viitoarea generatie de povesti, iar crearea Appmates da viata personajelor Disney intr-un mod inimaginabil pana acum.

Fanii pot descarca si testa aplicatia folosindu-si degetele pe post de masina pentru a conduce pe plansa virtuala, insa experienta jocului este optimizata pentru a prinde viata doar cu jucariile Appmates.

Cu o cota de piata domninanta, iPad-ul a devenit un dispozitiv utilizat de toata familia, inclusiv de animalele de companie. Pana in sarbatorile de iarna, Disney promite sa introduca pe piata mai multe produse tip “apcesorii” menite sa incurajeze inspiratia si creativitatea copiilor. Dintre acestea mentionam microfonul pentru karaoke, o camera care va permite copiilor sa-si faca singuri poze si sa le modifice dupa conectarea camerei la tableta sau carcasa durabila cu rol protector, tot cu tematica Cars. Preturile variaza intre 50 si 100 de dolari.

 

 

Sursa: eon.businesswire.com


Citeste si:

VIDEO Tableta iPad, preferata pisicilor! Vezi cum arata un joc special pentru feline

De cate calculatoare a fost nevoie pentru a face filmul "Cars 2"?

VIDEO Un pui de maimuta se joaca cu un iPhone

Pretul succesului. Profitul Disney, Mattel si Apple, umbrit de acuzatiile de sclavie si sinucideri in randul angajatilor

VIDEO iPad 2 se transforma in televizor! Vezi cum