Philips a lansat monitorul 272P4 cu diagonala de 27 inch, webcam integrat si microfon pentru conferinte. Panelul PLS oferă claritate mare a detaliilor iar functia MultiView le permite utilizatorilor sa vada doua imagini din doua surse diferite in acelasi timp, fară sa existe compromisuri in ceea ce priveste claritatea lor.

Cu ajutorul functiei MultiView, utilizatorii pot experimenta o lume a conectivitatii, putand aduna dispozitive multiple si rula continutul simultan pe ecran. Calitatea monitorului isi dovedeste eficienta: claritatea detaliilor este vitala pentru a asigura productivitatea fara urme de oboseala. Ecranul monitorului este destul de mare pentru ca experienta video-conferintelor sa fie una placuta.


Pe langa interfata HDMI, monitorul ofera posibilitati de conectivitate precum USB 3.0 si DisplayPort, un mod de conexiune intre PC si monitor ce se realizeaza printr-un cablu de pana la 15 metri lungime si care ofera un transfer de date de 21,6 Gbps/secunda, cu rate de refresh fara timpi de asteptare. In plus, exista posibilitatea de a crea conexiuni a monitoarelor de tip “daisy-chain”.

Philips 272P4 este disponibil in România la următoarele preturi: 2100 Lei (fara TVA) si 2650 Lei (cu TVA inclus).