Brasovenii de la Allview au lansat Smart2View, o tehnologie inovatoare care perminte trasferul de continut de pe smartphone sau tableta, pe televizior. Practic, micul adaptor se conecteaza la un televizor obisnuit cu HDMI si il transforma pe acesta intr-un smart TV.

Asa, oricine poate sa redea continut de pe tableta sau smartphone, pe televizor. Vorbim atat de continut audio cat si video. Datorita portabilitatii, tehnologia este utila atat pentru mediul business, pentru ca device-ul se poate conecta la un proiector pentru a realiza prezentari, cat si pentru acasa.

Tot ce poti face pe telefonul sau tableta Allview poate fi de acum vizionat pe orice televizor cu port HDMI (Lucian Peticila, General Manager Allview)

"Jocuri, filme, videoclipuri, poze, browsing, apeluri video, toate se pot vedea pe un ecran mai mare, oferind o experienta complexa", mai spune Peticila.

Iata cat de mic este Allview Smart2View, gadget prezentat de Alin Niscov, Manager de vanzari Allview:

Micul gadget poate fi cumparat, deocamdata, doar la pachet, fie cu smartphone-ul Allview H2 Qubo, caz in care pretul este de 949 lei, fie cu tableta Viva H8, la un preţ de 1099 lei.