ASUS S1 LED este un proiector mobil ultraportabil, cu o inaltime de 3 cm si doar 342 de grame, care poate functiona pana la 3 ore la o singura incarcare la priza, multumita unei baterii puternice, de 6000mAh, care poate fi folosita si la incarcarea altor dispozitive.

ASUS S1 LED afiseaza o imagine cu diagonala de 41 de inch de la o distanta de numai un metru, astfel ca e un gadget numai bun pentru salile de sedinta. El are o sursa de lumina LED cu luminozitatea de 200 lumeni si o gama cromatica extinsa de 100% NTSC pentru a oferi imagini foto-realiste.

Sursa de lumina are o durata de viata de 30.000 de ore, ceea ce se traduce prin economii pe termen indelungat, pentru ca lampa nu trebuie inlocuita. Utilizarea LED-urilor ii permite modelului S1 sa porneasca instant.

Noul proiector foloseste tehnologia ASUS SonicMaster si este compatibil cu laptopurile, media playerele si consolele de jocuri grație portului HDMI.

MHL (Mobile High-Definition Link) permite proiectorului S1 sa preia continut de la un dispozitiv mobil compatibil, incarcandu-i bateria in acelasi timp.

ASUS S1 LED a fost premiat in acest an atat cu CES Innovations Award, cat si cu iF Product Design Award.