Logitech a anuntat marirea gamei de telecomenzi universale prin lansarea modelelor Logitech Harmony Ultimate si Logitech Harmony Smart Control. Ambele dispozitive dispun de Harmony Hub si Harmony Smartphone App ce permit controlul dispozitivelor din comodele sau bibliotecile ce au usile inchise si acces direct la consolele de gaming de la telecomanda universala si smartphone. De asemenea, cu Harmony Hub ai posibilitatea de a programa sistemul de lumini Philips Hue la luminozitatea si culoarea dorite.

Logitech Harmony Ultimate si Logitech Harmony Smart Control sunt compatibile cu peste 225,000 de dispozitive home-entertainment si peste 5000 de branduri. Ambele includ Harmony Hub, ce utilizează tehnologia wireless Bluetooth pentru a porni console de joc precum Sony PS3, Nintendo Wii si Wii U. Harmony Hub controleaza dispozitivele cu infrarosu ce stau in spatele comodelor inchise. Fiecare dintre telecomenzi include Harmony Smartphone App cu care poti transforma smartphone-ul intr-o telecomanda universala.

Logitech Harmony Ultimate va fi disponibila in Europa din luna mai la un pret recomandat de 279 Euro. Logitech Harmony Smart Control va fi disponibila din luna mai la un pret recomandat de 129 Euro. Logitech este lider mondial in dezvoltarea de periferice ce inlesnesc conectarea oamenilor la experientele digitale pe care si le doresc.