Daca pana acum oamenii trebuiau sa citeasca destul de mult pentru a reusi sa foloseasca noile tehnologii, lucrurile se vor schimba de la Google Glass. A spus-o, suprinzator(!), chiar fara de care nu se ia nicio decizie in compania Apple, Bill Campbell, membrul al board-ului.

Tot mai multe dispozitive pun tehnologia in slujba utilizatorilor prin apropierea fata de acestia. Google Glass este un astfel de device.

Omul de la Apple a laudat inventia celor de la Google alaturi de alte produse precum ceasul inteligent (nu mai putin de trei firme lucreaza la propria-i versiune, cea mai noua fiind Microsoft) sau noile frigidere sau cuptoare cu microunde care "se apropie" foarte mult de ceea ce-si doresc utilizatorii.

In aceeasi conferinta dedicata tehnologiei, Bill Campbell a amintit de felul in care Tony Fadell (fost director executiv al Apple) a transformat termostatul dintr-o inventie in "cel mai bun prieten al omului". Termostatul "inteligent" creat de Fadell este indispensabil acum, reusidu-se economisirea de energie termica in incalzirea locuintei prin simpla actionare a acestuia printr-o aplicatie pe smartphone.