Toate gadgeturile anuntate de companie se gasest in magazinele din Romania

Panasonic a adus in Romania mai multe produse din gama anului 2013, colectie care cuprinte smart TV-uri, camere foto si video, aparate electrocasnice, playere Blu-ray, dar si becuri LED.

Televizoarele Smart VIERA introduc platforma „Smart TV Made Easy”, care vine cu noi caracteristici si functii pentru o experienta intuitiva si customizabila. Smart VIERA are functii precum “Ecranul meu de pornire”, o optiune inovatoare de personalizare care permite fiecarui utilizator dintr-o familie sa se exprime prin colectarea intregului continut si al aplicatiilor favorite intr-un singur loc.

Pentru a simplifica experienta de cautare pe TV, Panasonic a introdus o noua functie de Voice Interaction, iar aplicatia VIERA Remote 2.0 cu Swipe and Share 2.0 permite transferul de continut de pe sau spre televizorul VIERA, tranformand totodată tableta sau smartphone-ul intr-un ecran secundar la indemană.

Generatia 2013 Smart VIERA Plasma, incluzand seriile ZT60, VT60, GT60, ST60 si X60 se bazeaza pe elemente cheie de dezvoltare ce au fost imbunatatite sau dezvoltate: calitatea imaginii, operarea facila, conectivitatea, designul si economisirea de energie.

Si gama LED/LCD combina tot ce e mai bun din continutul Internet, televiziune, retele sociale si aplicatii pentru a oferi acces rapid si usor la toate lucrurile preferate. Prin cele 28 de modele in noua serii noi – inclusiv modelele emblematice WT60 si DT60 – Panasonic ofera dimensiuni ale ecranului intre 19 inci si 60 inci.

Noua linie de camere compacte LUMIX pentru 2013, ilustreaza combinatia optima dintre calitatea fotografiei, functionalitatea inteligenta si un design uluitor. De asemenea, noua linie ofera optiuni noi de conectivitate, incluzand Wi-Fi s tehnologii NFC, pentru a furniza cea mai variata gama de optiuni de fotografiere, de vizualizare la distanta si distribuire instanta pe retelele sociale.

Share articol: