LG prezinta LW980S, un nou model de receptor TV 3D, in cadrul expozitiei IFA (Internationale Funkausstellung Berlin) ce are loc intre 2 si 7 septembrie in Germania. Televizorul este realizat cu tehnologia Nano Full LED, are o diagonala de 55 inch si este prevazut, printre altele, cu functiile Cinema 3D si Smart TV.

LG LW980S este capabil si de conversie 2D – 3D, fiind primul televizor din lume ce a obtinut certificarea "Flicker-Free" de la TUV si Intertek, agentii specializate in asigurarea calitatii produselor. Mai mult, la experienta vizuala contribuie si tehnologia LG – NANO Full LED, care dispersează lumina in mod egal pe toata suprafata ecranului, imaginile fiind astfel mai luminoase si mult mai clare.

Receptorul TV mai dispune si de alte functii precum: 3D Video-on-Demand, Magic Motion Remote Control, Skype TM, TruMotion 400Hz (MCI 1000), Picture Wizard II, DivX Plus, HD (Emotional Picture), Wireless AV Link, Infinite 3D Sound, LED Energy Saving, Smart Energy Saving Plus si optinonal DVR (digital video recorder).

Totodata, in gama de televizoare LCD prezentate in cadrul IFA 2011 vom regasi şi modelul LZ9900 72 inch, cel mai mare televizor Full LED 3D din lume precum si LG LW570S, model realizat din dorinta de a reduce si optimiza consumul de energie la nivelul unei locuinte. Nu in cele din urma, la standul LG utilizatorii pot testa monitorul LG DM50D, unul dintre monitoarele high-end prevazute cu tehnologia Cinema3D.


Sursa: lgblog.ro


Citeste si:

iPad 2 se transforma in televizor! VIDEO

US Open, transmis in 3D

Philips lanseaza un monitor LED full HD numai bun pentru jocuri