Cei care raspundeau la intrebari au sarit ingroziti de pe scaun cand au zarit un meteorit lovind pamantul. Credeau ca vad Apocalipsa pe fereastra din fata, care era, insa, doar ecranul unui televizor de ultima generatie, incastrat in perete.

Doi barbati si doua femei, convinsi ca se prezinta la un interviu de angajare, au intrat fara sa stie intr-un fals birou. Totul pare cat se poate de firesc, reprezentantul companiei ii intaimpina pe fiecare in parte si le strange mainile, in semn de bun venit. Insa, pe cand solicitantii raspundeau la intrebari, vad prin "fereastra" din fata cum linia orizontului se schimba, un meteorit iese din nori si explodeaza in mijlocul orasului.


 

Combinatia intre imagini si sunet pare atat de reala incat toti cei patru intervievati sunt de-a dreptul ingroziti, convinsi ca vad cu ochii lor Apocalipsa. Mai mult, lumina se stinge, iar bietii oameni sunt lasati pret de cateva clipe in intuneric, pentru sporirea efectului dramatic.

Pentru ei a fost o farsa cruda, dar LG a vrut sa demonstreze ce experienta ofera ultimul sau model de televizor, cu imagini si sunet de ultima generatie, si cu diagonala ecranului de 2 metri. Mai mult, victimele "nevinovate" s-au transformat in actorii unui clip publicitar pentru noul televizor.