Acesta a distribuit în social media un teaser referitor la lansarea unui smart TV, în cadrul MWC 2020. Wang a răspuns mai multor întrebări pe Twitter și a confirmat și că prima brățară inteligentă realizată de companie va fi prezentată tot luna aceasta, cel mai probabil înaintea noului televizor.

Pentru smart TV, Realme se va concentra inițial pe piața indiană, regiunea în care brandul este cel mai puternic. Din acest motiv, televizorul va fi unul de buget și, în acest context, rămâne de văzut cu ce funcționalități va veni la pachet.

Principalul rival al Realme, Xiaomi, are deja câteva modele de televizoare lansate în India, la fel ca și OnePlus. Chiar și Nokia vinde un smart TV (disponibil exclusiv pe piața indiană), iar Honor Vision TV ar trebui să se lanseze unul, de asemenea, în primele luni ale lui 2020.

În afară de TV și de brățara smart, compania va lansa luna aceasta și Realme C3, primul telefon care va rula Realme UI, o versiune a ColorOS7 (bazată pe Android 10) care a fost personalizată pentru telefoanele Realme.