Samsung Electronics Co., Ltd. a prezentat cele mai noi monitoare curbate si beneficiile pe care acestea le ofera, in cadrul evenimentului Samsung European Forum, ce a avut loc la Monaco. Evenimentul aduce impreuna inginerii, cercetatorii si directorii companiei, precum si partenerii si clientii, oferindu-le cele mai noi informatii despre tehnologiile dezvoltate de Samsung.

„Prin design-ul de ultima generatie, calitatea imaginii si tehnologia avansata, seria de monitoare 2016 ofera noi posibilitati si un plus de productivitate, atat pentru IMM-uri, cat si pentru utilizatori. Ne-am bucurat sa prezentam cele mai noi inovatii in cadrul Samsung Forum, iar aceste monitoare reprezinta inceputul planurilor noastre de a inova tehnologia de afisaj digital”, a declarat Michael Zoeller, Vicepresedinte si European Head of Visual Display, Samsung Electronics.

Monitoare curbate cu design elegant

Odata cu lansarea monitoarelor CF591 si CF390, Samsung isi consolideaza pozitia de lider pe segmentul ecranelor curbate, oferind o experienta de vizualizare complexa si confortabila. Curbura monitoarelor este de 1800R si corespunde formei naturale a ochiului uman, oferind astfel o experienta mai naturala de vizualizare.

Modelele CF591 si CF390 contin o serie de caracteristici care contribuie la reducerea oboselii vizuale si ofera un mediu confortabil de vizionare pentru utilizatori. Fiecare ecran dispune de tehnologiile flicker free si Eye Saver care mentin intensitatea imaginii si reduc presiunea asupra ochilor utilizatorului. Tehnologia integrata AMD FreeSync si HDMI® sincronizeaza rata de refresh, pentru a reduce lag-ul din timpul vizionarii de continut sau din timpul jocurilor. in plus, modelele CF591 si CF390 au un unghi larg de vizualizare de 178 de grade, care le permite utilizatorilor sa se bucure de o imagine clara, la cea mai buna calitate.

Noile monitoare curbate CF591 si CF390 integreaza un design curbat unic cu un stativ circular, care ofera eleganta oricarui birou. Stativul completeaza rama argintie a monitorului CF591 si spatele alb lucios, oferindu-i un aspect elegant. Monitorul CF591 redefineste experienta de vizualizare cu un design fara rama.

Productivitate imbunatatita pentru monitoarele business

Monitorul Samsung UE850 UHD ofera o experienta vizuala mai clara si caracteristici ergonomice, care ajuta utilizatorii sa isi finalizeze mai usor sarcinile. Panel-ul folosit este PLS, astfel ca modelele au fost concepute pentru a le permite utilizatorilor sa vizualizeze imagini orizontale si verticale, la unghiuri de pana la pana la 178˚. Cu o rezolutie UHD, de patru ori mai mare decat rezolutia clasica Full HD, monitoarele ofera imagini realiste si pline de culoare.
Modelul UE850 ofera un spatiu de lucru mai confortabil, datorita unui stativ cu inaltime reglabila si conexiunilor cu diverse dispozitive.

Monitoare cu tehnologie de incarcare wireless integrata

Avand tehnologia de incarcare wireless integrata, monitorul Samsung SE370 (disponibil in variantele cu diagonala de 23,6 inci si 27 inci) ofera mai multe beneficii si un plus de confort pentru utilizatorii din mediul business. Monitorului SE370 are integrat un dispozitiv de incarcare wireless, cu ajutorul caruia utilizatorii isi pot incarca telefoanele mobile compatibile cu standardele Qi. Prin integrarea mai multor porturi de incarcare intr-un singur dispozitiv, monitorul SE370 le permite utilizatorilor sa evite aglomerarea de pe birou, eliminand nevoia mai multor cabluri si incarcatoare.

In plus fata de beneficiile aduse de incarcarea wireless, modelul SE370 include multe dintre functiile de vizualizare ale monitoarelor Samsung, precum modul eye-saver si functia flicker-free. Aceste tehnologii asigura o experienta de vizualizare optima si, in acelasi timp, protejeaza ochii utilizatorilor.