Camera de zi este inima fiecarei locuinte, un spatiu important rezervat atat confortului de zi cu zi, cat si adunarilor cu povesti si rasete. Momente speciale ca acestea au inspirat designerii Sony sa creeze un televizor care atrage lumina reflectoarelor, dar se integreaza cu naturalete in orice camera de zi. Televizoarele negre si voluminoase fac parte din trecut – prezentul, in care Sony da tonul in design, este al dispozitivelor moderne minimaliste, care se integreaza firesc in orice spatiu.

Privind in ansamblu si intelegand ca experienta vizionarii deriva din intreaga incapere, si nu este datorata exclusiv dispozitivului, conceptul de design Slice of Living este cel mai bine transpus in noua linie de televizoare Sony BRAVIA 2016. Nu veti dori sa ascundeti acest televizor intr-un dulap sau in spatele unui panou, el integrandu-se perfect, precum o fereastra sau un tablou, fara a incarca interiorul camerei.

„Integrarea unui televizor de mari dimensiuni intr-o amenajare poate fi oricand o provocare. insa designul super subtire ale dispozitivelor din noua serie XD93/XD94 si accentele metalice discrete ale ramei fac ca amplasarea televizorului sa vina natural indiferent de designul camerei de zi.

In Romania, trendurile in designul interior integreaza perfect aceste televizoare care, alaturi de lucrarile designerilor romani de produs, isi gasesc locul in ambientele calde si contemporane”, spune Mihnea Ghildus, designer de interior si initiatorul comunitatii de designeri Dizainar.

Televizoarele din seriile XD93/XD94 sunt compuse din doua straturi – ecranul de suprafata si inovatorul Slim Backlight Drive, oferind astfel o calitate exceptionala a imaginii. Alaturarea celor doua este realizata printr-o banda discreta pal-aurie, o imbunatatire de la modelul XD85, unde banda era argintie. Aceste ornamente metalice ii ofera dispozitivului o nota aparte in stilul industrial chic.

Designul curat se observa atat in suprafaţa subtire care nu distrage atentia de la continutul redat pe ecran, cat si in solutia de gestionare inteligenta a cablurilor, care pastreaza firele ascunse, iar televizorul arata bine din orice unghi. Datorita spatelui ingenios realizat al televizorului, aceste modele deosebite pastreaza o calitate exceptionala a imaginii chiar si montate pe perete.

Noile dispozitive ofera mult mai mult decat orice televizor obisnuit. Designul super subtire ascunde tehnologia video necesara pentru a produce o experienta cinematica 4K HDR. Utilizatorii vor putea observa orice detaliu cat si o abundenta de culori. Cu ajutorul tehnologiei revolutionare Sony, claritatea imaginii, precizia si contrastul sunt duse la un cu totul nou nivel, oferind astfel o experienta remarcabila de fiecare data cand porniti televizorul.

Reinventand principiile designului, inginerii Sony au avut misiunea de a adauga un plus de valoare aparatelor electrocasnice si de a oferi modele impresionante pentru a complimenta orice locuinta. Fie ca mobilezi o cabana confortabila in mijlocul padurii sau un apartament modern din oras, televizoarele Sony se mentine in tendinte, adaugand o nota aparte stilului unic in design interior al fiecaruia.