Cei de la Sony au prezentat noua gama de televizoare BRAVIA intr-un eveniment ce a avut loc la Bucuresti. Lucian Radulescu, branch manager Sony in Romania si Moldova, a fost gazda evenimentului si ne-a prezentat ce aduc nou aceste televizoare. Pe langa varful de gama, care are o grosime de doar 4.9 mm!!, cei de la Sony au televizoare in aceasta gama pentru toate gusturile.

Cu ce vin acestea? Cu Android TV, cu un procesor foarte puternic si cu comenzi vocale si aplicatiile disponibile in Google Play. Chiar si cele care nu sunt optimizate pentru Android TV pot fi instalate. Ne-a fost demonstrata abilitatea de recunoastere vocala, chiar si in limba romana (desi in engleza functioneaza mai bine), dar si jocul Asphalt 8 ce poate fi controla cu telecomanda speciala.

In curand vom avea ocazia sa ne 'jucam' mai mult cu unul dintre televizoarele din gama BRAVIA cu Android TV si va vom oferi atunci mai multe detalii despre ce poate acesta.

Iata comunicatul oficial:

Imagine, sunet si design garantate Sony, acum cu o noua experienta de utilizare prin cea mai flexibila interfata smart de pe piata

• Gama BRAVIA permite acces simplu la continut variat precum filme, muzica, jocuri, aplicatii si multe altele prin platforma Sony Android TV, de exemplu jocurile Asfalt 8 si GT Racing 2 sunt optimizate pentru TV
• Noul procesor X1 ofera claritate, culoare si contrast la cel mai inalt nivel
• Sunetul a fost imbunatatit la calitate High Resolution Audio, astfel incat sa ofere o experienta superioara formatelor audio clasice
• Design nou si ergonomie - cele mai subtiri televizoare 4K din lume

Sony aduce in Romania gama de televizoare BRAVIA 2015 cu Sony Android TV, oferind o noua experienta de interactiune online cu filmele, aplicatiile, muzica si jocurile preferate. Noua serie cuprinde 13 modele 4K Ultra HD cu Sony Android TV , cu diagonale de la 43 la 85 inchi si 16 modele Full HD, cu diagonale cuprinse intre 32 si 65 inchi. Astfel, 21 din cele 29 de modele de televizoare BRAVIA anuntate de Sony functioneaza cu cea mai flexibila platforma disponibila pe piata, Sony Android TV .

“Noua gama BRAVIA duce mai departe calitatea imaginii, sunetul clar si design-ul inconfundabil pe care oamenii le asteapta de la televizoarele Sony. Acum aducem si cea mai flexibila interfata smart in acest moment, Sony Android TV, prin care utilizatorii pot accesa un univers de continut in continua expansiune. Ne asteptam ca noile televizoare sa atraga chiar si utilizatorii de iPhone, care vor descoperi cat de usor este sa interactioneze cu platforma Sony Android TV,” a declarat Lucian Radulescu, Branch Manager Sony Romania si Republica Moldova.

Noua serie de televizoare dispune de cele mai bune tehnologii, de la imaginea 4K fara precedent la interfata intuitiva smart si platforma Sony Android TV, totul intr-un corp ultra subtire si cu sunet de inalta rezolutie. Utilizatorii au acces la o gama variata de continut precum filme, muzica, jocuri si aplicatii, printre care se numara jocurile Asphalt 8 si GT Racing 2, optimizate pentru platforma Sony Android TV.

“Asphalt 8 pe Sony Android TV este potrivit atat gamerilor datorita posibilitatii de a juca folosind un controller conectat prin Bluetooth, cat si utilizatorilor “casual” care pot utiliza telecomanda nativa a televizorului,” a declarat Lucian Radulescu.

Platforma Sony Android TV duce experienta utilizatorului la un alt nivel

Noua linie de televizoare Sony BRAVIA cu Sony Android TV iti ofera acces pe ecranul din sufragerie la cea mai mare si intr-o continua dezvoltare platforma de aplicatii disponibila pe piata si iti permite sa explorezi o gama variata de filme, muzica, imagini, jocuri, aplicatii si multe altele.

Functia de cautare vocala poate fi utilizata pentru a naviga prin continut sau a controla televizorul si care se activeaza cu ajutorul microfonului incorporat in telecomanda cu „touch pad”, a naviga prin continut sau pentru a controla televizorul. Cu aplicatia Google Cast poti “trimite” simplu si rapid, chiar si de pe iOS, continutul din telefon sau tableta direct pe ecranul televizorului.

Noua interfata mult mai intuitiva aduce la varful degetului continutul si aplicatiile disponibile prin care poti naviga cu ajutorul telecomenzii One-Flick, fie ca vrei sa treci prin canalele TV, sa cauti clipuri pe internet, sa te uiti la cele mai noi fotografii sau filme stocate in telefon.

Procesorul X1 revolutioneaza calitatea imaginii

Procesorul de imagine X1 nou lansat in 2015, aduce o calitate a imaginii uimitoare la nivel de contrast, claritate si culoare, fie ca urmaresti filme 4K, continut High Definition sau Standard Definition, dar si atunci cand folosesti servicii de streaming. Noul procesor X1 analizeaza in detaliu calitatea semnalului indiferent de sursa si imbunatateste continutul HD sau SD pana la rezolutie 4K. Astfel, imaginile sunt redate in culori realiste si cu un contrast rafinat, ajustat pentru imagini stralucitoare si un negru profund, cu un zgomot redus.

 

Auzi fiecare detaliu cu ajutorul tehnologiei High-Resolution Audio

Tehnologia High-Resolution Audio isi face debutul pe noua linie de televizoare BRAVIA 2015 incorporata in televizoarele X94C si X93C. Standardul tehnologiei Hi-Res Audio ofera o experienta superioara formatelor clasice de inregistrari audio existente pe CD, prezentandu-le iubitorilor de muzica cele mai fine si subtile detalii ale melodiilor preferate.

Design subtire pentru cele mai noi televizoare 4K

Noua linie BRAVIA beneficiaza de un design deosebit. Spectaculosul model X90C dezvaluie un design nou “Floating Style” care se remarca printr-o grosime de doar 4,9 mm . Datorita suportului disponibil in pachet, noul X90C poate fi montat pe perete asemenea unui tablou.

Noile televizoare Sony BRAVIA 4K si Full HD sunt disponibile in magazinele de specialitate din Romania.

BRAVIA 2015 – Caracteristici cheie:
Seriile X94C/X93C: cea mai buna imagine si cel mai bun sunet, oferite de televizoare 4K cu design subtire Wedge.
1. Primul televizor din lume compatibil Hi-Res Audio (difuzoare Hi-Res orientate spre fata, tehnologie DSEE HX care imbunatateste calitatea fisierelor audio ce au trecut prin procese de compresie, ca MP3-ul, pana aproape de calitatea High-Res);
2. Noul procesor 4K X1 reda cele mai bune imagini 4K indiferent de sursa, in cele mai naturale culori, cu luminozitate si contrast dinamic optime
3. Sony Android TV impreuna cu interfata One-flick Entertainment face mai intuitiv modul de utilizare

Seria X90C: televizoarele 4K cu noul design ultra subtire “Floating Style”
1. Cel mai subtire televizor LCD – aproximativ 4,9 mm in unghiul cel mai mic
2. Noul procesor 4K X1 reda cele mai bune imagini 4K indiferent de sursa, in cele mai naturale culori, cu luminozitate si contrast dinamic optime
3. Sony Android TV impreuna cu interfata One-flick Entertainment face mai intuitiv modul de utilizare