4.000 de londonezi au participat la un sondaj de opinie ce a avut ca subiect ochelarii "destepti" ai Google. Doar 18% sunt dispusi sa cumpere dispozitivul, in timp ce 51% si-au exprimat ingrijorare cu privire la incalcarea intimitatii. Sondajul realizat de Centre for Creative and Social Technology al Goldsmiths University of London mai arata ca 69% doresc reguli clare in folosirea ochelarilor in timp ce 20% ar vota pentru interzicerea lor.

Jumatate din subiecti au fost adolescenti, cealalta jumatate adulti, opiniile negative despre Google Glass fiind impartasite de ambele "tabere" in egala masura. Britanicii se arata mult mai ingrijorati de incalcarea intimitatii fata de americani, un studiu realizat in Statele Unite a aratat ca doar 55% dintre acestia doresc reguli stricte pentru folosirea ochelarilor.

Pe de alta parte, britanicii sunt mai putini doritori de Google Glass. Daca 21% dintre americani spun ca ar cumpara maine produsul, britanicii sunt convinsi doar in proportie de 15%. Daca 63% dintre britanici cred ca ochelarii le vor imbunatati viata si sanatatea, in Statele Unite s-a iregistrat un procent de 71%.