Este pentru al doilea an consecutiv cand telespectatorii turneului de Grand Slam US Open Tennis vor avea parte de o transmisie in format 3D. Acest lucru este posibil datorita unui parteneriat intre Panasonic, liderul mondial al transmisiunilor 3D, CBS Sports si USTA (United States Tennis Association).

Televiziunea americana va transmite in format 3D toate meciurile turneului ce vor avea loc pe stadionul Louis Armstrong in perioadele 3-4 septembrie si 9-11 septembrie 2011. Productia 3D de anul trecut a primit premiul Emmy pentru realizare tehnica.

Pentru acest an, transmisia HD 3D va fi extinsa la 10 camere 3D si un sistem de reluari 3D de mare viteza. Panasonic testeaza 3DP1, un nou model de camera video 3D, ce va fi folosit pentru transmisia competitiei din aceasta toamna.


Pentru fanii sportului alb, Panasonic a pregatit si noua gama de televizoare VIERA Full HD 3D, alaturi de functiile VIERA Connect destinate apelurilor video pe Skype sau navigarea pe Facebook. Pretul receptoarelor TV, conform site-ului producatorului, variaza de la 800 pana la peste 4000 USD, in functie de diagonala si performante.

Sursa: panasonic.com


Citeste si:

Cum sa faci poze 3D cu aparate foto obisnuite

Te doare capul dupa ce vezi un film 3D? Afla daca tehnologia e periculoasa sau nu

VIDEO Primul laptop cu eran 3D fara ochelari speciali