Abonatii au acces la continutul premium oferit de Voyo.ro direct pe televizor, intr-o aplicatie cu peste 500 de filme si seriale, dar si emisiuni difuzate in avans fata de TV. Totul atunci cand vrei si cu o singura miscare.

Pentru a accesa produsele Voyo.ro pe SmartTV, utilizatorii trebuie sa isi faca mai intai cont si abonament pe laptop sau desktop PC. Ce ofera in plus un Smart TV? Numit gadgetul anului 2012 de publicatia Bild, Smart TV-ul este tot mai cautat: peste 15% dintre televizoarele vandute in acest an sunt din aceasta categorie.

In Romania, liderii pietei locale deschid o noua era, alegand sa vanda din luna septembrie numai televizoare smart. Ceea ce atrage si mai multi consumatorii este includerea serviciilor de video-on-demand precum Voyo.ro.

Un studiu britanic publicat pe vodprofessional.com arata ca 1 din 3 posesori de Smart TV prefera acest tip de continut in locul programelor obisnuite.

Comportamentul este si mai frecvent la tinerii intre 18-24 de ani, 53% dintre ei utilizand serviciile “on demand” pe TV. Pe langa continutul tot mai bogat in aplicatii, inclusiv locale, Smart TV-ul are si alte calitati pe care n-ai cum sa le treci cu vederea: imaginea de o calitate extraordinara, conectarea la internet si noile functii de interactiune care permit chiar si controlul vocal, controlul prin miscare sau recunoasterea faciala.