Stiri Virale

9 aprilie 2021 22:59 Roboți folosiți în războaie? Celebrul Spot, testat în scenarii de luptă de armata franceză
Spot a apărut în mai multe exerciții militare, alături de studenți. 
Roboți folosiți în războaie? Celebrul Spot, testat în scenarii de luptă de armata franceză
29 martie 2021 22:31 Ce se întâmplă cu un iPhone după ce a stat o lună întreagă într-un lac înghețat. Rezultatul este uimitor
O femeie care pescuia la copcă în lacul Waskesiu din Canada a crezut că nu va mai putea folosi niciodată iPhone-ul care i-a alunecat în apa înghețată. 
Ce se întâmplă cu un iPhone după ce a stat o lună întreagă într-un lac înghețat. Rezultatul este uimitor
5 martie 2021 16:02 (P) Alege un odorizant de cameră sănătos sau fă-ți unul acasă
Atunci când intri într-o încăpere, primul și cel mai rapid impact este cel olfactiv. Un parfum îmbietor dat de odorizant de cameră îți oferă, cu siguranță, o senzație minunată și te binedispune. 
(P) Alege un odorizant de cameră sănătos sau fă-ți unul acasă
3 martie 2021 22:12 VIDEO. Cum va arăta primul hotel construit în spațiu. Ar putea fi gata foarte curând
Călătoria în spațiu nu va mai fi, în curând, doar un vis frumos. În curând, „turiștii spațiali” se vor putea caza în primul hotel cosmic construit vreodată. 
VIDEO. Cum va arăta primul hotel construit în spațiu. Ar putea fi gata foarte curând
1 martie 2021 16:04   (P) Living open space - cum aranjezi piesele de mobilier pentru un spaţiu aerisit
Conceptul de open space îți oferă mai multă flexibilitate, senzația de libertate și te poate face să fii mai creativ. De cele mai multe ori, acest concept este prima opțiune de luat în calcul, atunci când vrei să te bucuri de mai mult spațiu în locuință. 

 

(P) Living open space - cum aranjezi piesele de mobilier pentru un spaţiu aerisit
24 februarie 2021 14:31 (P) Obține la costuri mici, atmosfera idilică a șemineului pe lemne direct la tine în apartament!
Dacă îți dorești alternativa mult mai accesibilă la un șemineu clasic pe lemne, din motive de costuri sau de spațiu, ori de preferințe, PEFOC îți propune gama de seminee electrice moderne
(P) Obține la costuri mici, atmosfera idilică a șemineului pe lemne direct la tine în apartament!
24 februarie 2021 14:04 (P) Păreri Pefoc - impactul pozitiv al șemineelor în amenajarea cu stil a locuinței tale!

De la prietenii noștri sibieni de la PEFOC, firmă specializată cu peste 20 de ani de experiență dovedită în comercializarea și montajul profesional de soluții de încălzire alternativă, vom afla astăzi, care sunt ultimele tendințe din domeniul termicelor pentru încălzirea eficientă, dar și cu stil a locuinței sau al spațiului comercial pe care îl deținem. 

(P) Păreri Pefoc - impactul pozitiv al șemineelor în amenajarea cu stil a locuinței tale!
21 februarie 2021 21:53 Ce se întâmplă, de fapt, când ținem cură de slăbire. Afirmația surprinzătoare a cercetătorilor
Când vine vorba de diete, studiile arată că rezultatul pe termen lung nu este neapărat cel pe care ni-l dorim. 
Ce se întâmplă, de fapt, când ținem cură de slăbire. Afirmația surprinzătoare a cercetătorilor
17 februarie 2021 15:09 (P) 4 avantaje oferite de purificatoarele de aer SMART
Dacă te-ai hotărât să îți achiziționezi un purificator de aer, probabil ai început demersurile unei cercetări pe piața aparatelor de purificare a aerului și ai sesizat că există modele cu funcție SMART care adaugă un plus de valoare oglindit și în prețul de achiziție. înainte de a cumpăra un purificator SMART, este indicat să știi cu exactitate ce presupune aceasta funcție și în ce măsură te poate ajuta adaptat la stilul tău de viață.
(P) 4 avantaje oferite de purificatoarele de aer SMART
12 februarie 2021 13:26 (P) 5 situații de care să te ferești când cumperi materiale de construcții online
La orice proiect de construcții de care ești responsabil, trebuie să te asiguri că materialele folosite sunt de cea mai bună calitate. Din fericire, în ziua de azi nu trebuie să pierzi timp prin oraș, deoarece există magazine online de materiale de construcții unde găsești o gamă diversă de produse la prețuri accesibile și care îți vor fi livrate direct pe șantier. Însă sunt câteva greșeli pe care este bine să le eviți atunci când cumperi materiale de construcții online.
(P) 5 situații de care să te ferești când cumperi materiale de construcții online
9 februarie 2021 23:13 Testul simplu prin care îți poți da seama dacă ai un cățel genial
Oricine a avut vreodată un cățel știe că aceștia au o capacitate mare de a învăța înțelesul cuvintelor. Acum, un studiu publicat în revista „Nature” arată că aceste animale sunt chiar mai inteligente decât credeam. 
Testul simplu prin care îți poți da seama dacă ai un cățel genial
2 februarie 2021 16:31 (P) Ce trebuie să știi dacă vrei să devii freelancer în domeniul IT
În mod sigur, ai auzit și tu că IT-ul este unul dintre cele mai căutate domenii ale prezentului, faimos pentru joburile bine plătite și satisfacțiile profesionale pe care le oferă. Nu ne surprinde, așadar, că foarte multe persoane își doresc o carieră în această industrie, fie ea și prin prisma freelancingului. 
(P) Ce trebuie să știi dacă vrei să devii freelancer în domeniul IT
27 ianuarie 2021 20:19 Elon Musk oferă un premiu de 100 de milioane de dolari. Ce trebuie să faci ca să-l câștigi 
Elon Musk oferă 100 de milioane de dolari pentru cine reușește să găsească o rezolvare la o problemă care ne afectează pe toți.
Elon Musk oferă un premiu de 100 de milioane de dolari. Ce trebuie să faci ca să-l câștigi
20 ianuarie 2021 15:20 (P) 5 idei de activități sportive pentru acasă
Ne-am adaptat cu toții unui nou set de activități indoor, pe fondul restricțiilor din ultimele luni, impus de criza sanitară globală. Flexibilitatea pe care am demonstrat-o în toată această ne-a permis să ne continuăm activitățile pe care le realizăm și înainte de pandemie, iar rutina de antrenamente fizice poate fi unul dintre cele mai bune exemple, în acest sens. 
(P) 5 idei de activități sportive pentru acasă
14 ianuarie 2021 20:09 Parola care valorează 240 de milioane de dolari în Bitcoin. Motivul absurd pentru care un bărbat ar putea pierde o avere colosală
Faptul că mulți oameni își uită deseori parolele pentru conturile online e un lucru banal. Dar când parola pe care nu ți-o mai amintești valorează 240 de milioane de dolari în Bitcoin și mai ai doar două încercări pentru a o ghici, situația devine greu de imaginat. 
Parola care valorează 240 de milioane de dolari în Bitcoin. Motivul absurd pentru care un bărbat ar putea pierde o avere colosală
Modifică Setările