Vestea ca reteaua de YouTube, Maker Studios, a adaugat noi 5 canale cu jucarii in propria lista arata inca o data ca jucariile reprezinta una dintre cele mai populare categorii de pe site. Maker Studios a adaugat Disney Car Toys, Hobby Kids TV, The Engineering Family, Toys Review Toys si All Toy Collector  la reteaua sa, cele 5 canale avand cumulat peste 300 de milioane de vizualizari in fiecare luna!

"Canalele de review-uri pentru jucari au captat atentia familiilor din intreaga lume si au devenit autoritatea care spune care sunt cele mai tari jucarii de pe piata, avand un progres rapid online" a spus Chris Williams de la Masters Studios.

Iar cele 5 achizitionate de acestia nici macar nu sunt cele mai mari. Pe locul 1 se afla DC Toys Collector, redenumit recent DisneyCollector, clipurile in care jucariile sunt scoase din cutie fiind vizionate de 400 de milioane de ori numai in luna octombrie!

DisneyCollector a detronat PewDiePie, cel care a strans 352 de milioane de vizualizari, devenit cel mai vizionat canal in luna octombrie, indiferent de genul programului. Iar 'noua regina de pe Youtube', dupa cum o numesc cei de la Guardian, este Melissa Lima, o brazilianca de 21 de ani, cea care locuieste in Westchester County, New York.

Probabil faptul care intriga cel mai mult la aceste canale de jucarii este faptul ca reprezinta o alternativa la reclamele pentru jucarii, mai ales in apropierea Craciunului. Cresterea acestor canale arata sablonul, divertismentul copiilor de pe YouTube fiind foarte popular. De mentionat sunt si alte canale Minecraft-focused precum Stampy (183 de milioane de vizualizari in octombrie) si The Diamond Minecart (155 de milioane), ambele fiind ale celor de la Makers Studios. Little Baby Bum, canalul animat de muzica, este si el extrem de popular, avand 189.3 milioane de vizualizari in luna octombrie.

Personajele animate descrise in mod politicos "not Pixar-quality" ce incearca rime, o femeie care scoate jucarii si ciocolata din pachet, baieti tineri care se dueleaza in Minecraft si, desigur, karaoke cu melodiile din Frozen.

Acestea sunt atuurile celor de la DC Toys Collector si reprezinta divertismentul pentru copii in 2014. Majoritatea parintilor stiu deja asta, insa cifrele arata o crestere cu adevarat spectaculoasa