Capsula lui Steve Jobs a fost gasita in Colorado, la 13 ani dupa ce ar fi trebuit sa fie dezgropata. Ea continua un mouse personal al fondatorului Apple. Capsul timpului a fost introdusa in pamant la conferinta Aspen International Design din 1983 si contine multe alte articole din acea era. Existenta capsulei a devenit publica dupa ce acesta a acordat un interviu despre dezvoltarea tehnologiei wireless.


Din cauza unui proiect major in Aspen, capsula nu a mai fost dezgropata pana anul trecut. Un filmulet despre descoperire a fost lansat acum de catre cei de la National Geographic si sunt dezvaluite cateva informatii in clipul de mai jos - emisiunea pregateste dezvaluirea completa pe 25 februarie.

Sigilat intr-o punga de plastic este un mouse cu un singur buton pentru computerul Apple Lisa, cel care a fost un esec comercial. A urmat apoi o evolutie pana la primul computer Macintosh lansat in 1984. De asemenea, un cub Rubik, 8 piese ale celor de la Moody Blues si cateva beri se aflau in capsula timpului.