De Ziua Pacalelilor, toti utilizatorii Pornhub care au vizionat continut video au primit un mesaj neasteptat:
"Multumim pentru distribuire! Pornhub distribuie de acum automat clipurile vizionate pe conturile tale de social media".

Mesajul era insotit si de doua optiuni: "Multumesc, Pornhub!" sau "WTF, anuleaza imediat!"

Desigur, nu exista niciun sistem automat de distribuire a continutului video pe conturile de social media ale clientilor.

Totul a fost o farsa de 1 aprilie, iar Porhub i-a asigurat pe clienti ca accesarile lor sunt in siguranta, datorita introducerii protocolului de securitate HTTPS.