Disney’s Star Wars: Galactic Starcruiser le promite fanilor o experiența „captivantă” atunci când va fi deschis publicului în 2022, însă nu una care va fi ieftină. Gigantul american a dezvăluit detalii și prețuri pentru aventura Star Wars, inclusiv faptul că o cabină standard pentru doi oaspeți va costa cel puțin 4.809 dolari pentru 2 nopți. Suitele vor costa în mod evident mai mult, deși vizitatorii vor plăti mai puțin de persoană cu cât sunt mai mulți oameni în grupul lor.

Disney descrie experiența ca „un teatru în viu într-un mediu tematic, o extravaganță culinară și role play”. Potrivit paginii oficiale a Galactic Starcruiser, călătoria oaspeților începe la terminalul Walt Disney World Resort, unde vor urca într-o platformă de lansare și se vor întâlni cu Halcyon.

Odată intrați, oaspeții vor întâlni „momente de poveste”, în care vor juca un tip de joc de genul „alegeți-vă propria aventură”, în care pot decide cum se va desfășura povestea lor. Ei pot, de exemplu, să aleagă să urmeze Prima Ordine sau să se alăture Rezistenței, să aleagă o organizație de contrabandă sau să ajute un călător clandestin. Aceștia pot interacționa cu personaje familiare care vor servi drept NPC-uri și vor lua lecții de luptă cu săbii laser Participanții pot, de asemenea, să plece în misiune dacă doresc să aprofundeze povestea lor. Conform ComicBook, fiecare călătorie pe Starcruiser va fi unică, astfel încât cei care își permit vor putea vizita parcul tematic de mai multe ori pentru o experiență diferită.

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: