Nu vom dezvalui tot ce se intampla in ultimul episod din Game of Thrones, ci doar vom face referire la un anumit moment din scena care a incheiat episodul 4 al sezonului 6. Si anume momentul in care Emilia Clarke, cea care o interpreteaza pe Daenerys in serial, a aparut goala.

Imuna la foc si caldura, Daenerys a ramas fara haine asa cum se intamplase si in primul sezon al serialului spre surprinderea fanilor. Asta pentru ca Emilia Clarke a militat inainte de startul sezonului pentru mai multe nuduri masculine in serial, insa tot ea a fost cea care a ramas fara haine. De asemenea, Emilia Clarke refuzase rolul principal din 50 Shades of Gray pentru ca nu mai voia scene de nuditate.

Astfel, momentul de final al episodului a surprins pe toata lumea. Discutia despre acel moment a ajuns rapid trendul numarul 1 pe Twitter, multi fani spunand ca actrita de 29 de ani a folosit o dublura.

Emilia Clarke le-a spus insa celor de la Entertainment Weekly adevarul: "Asta eram eu in totalitate, mandra si puternica. Nu a fost nicio dublura pentru corp" a spus actrita. Episodul va fi difuzat si in aceasta seara.