Antoine Deblay a reusit sa distruga orice cliseu care spunea ca aerul e gratis :) Student in sud-vestul Frantei, el reuseste sa faca bani din vanzarea unor cutii care contin aer din orasul sau! Pentru 5,5 euro, Deblay trimite cutii de 250 ml de "Air de Montcuq".

Cum a ajuns pana la acest punct? Vara trecuta a strans peste 1000 de dolari pe un site de donatii din Franta, KissKissBankBank, bani ce i-au permis sa-si deschida site-ul si sa aiba la dispozitie cutiile si pachetele necesare.

Afacerea a luat-o razna! Deblay le-a dezvaluit celor de la Business Insider ca in primele 3 saptamani a primit 1000 de comenzi si deja a facut zeci de mii de dolari, avand un profit de 60%!

De ce sunt atat de atractive cutiile? E totul de la un joc de cuvinte. Numele orasului, Montcuq, poate fi pronuntat gresit 'mon cul', adica 'fundul meu' :) Ceea ce inseamna ca va puteti da seama ce au impresia unii oameni ca inseamna 'Air de Montcuq' :)

In continuare, Deblay reuseste sa vanda 10 litri de aer in fiecare saptamana si cand ajunge la aceasta limita, informeaza lumea pe site.

"Desigur ca m-am asteaptat sa se vanda, dar nu atat de mult intr-un timp atat de scurt",
le-a spus el celor de la Business Insider.