Un purificator SMART nu filtrează mai bine aerul decât un purificator fără funcție SMART, performanțele ce țin de purificare fiind dictate de sistemul de filtrare al fiecărui aparat. Pentru cele mai bune rezultate, orientează-te întotdeauna către filtre TRUE HEPA – acestea filtrează 99.97% dintre microorganismele aflate în aer. Beneficiile funcției SMART se învârt în jurul stilului de viață al fiecarui individ, prin urmare, iată situațiile în care te poți bucura de aceasta.

Controlezi calitatea aerului din casă cu ajutorul telefonului

Principiul de funcționare este simplu: aparatul conectat la WiFi  poate fi manevrat printr-o aplicație din telefon. În felul acesta, telefonul are rol de telecomandă de oriunde te-ai afla. De exemplu, dacă petreci mult timp la birou și vrei să te aștepte acasă un mediu sănătos și plăcut, poți activa aparatul de la locul de muncă iar întoarcerile din vacanță vor fi și ele mai plăcute dacă nu te așteaptă un aer plin de impurități

Dacă ai animale de companie

 Iubitorii de animale pot răsufla mai liniștiți cu ajutorul unui purificator SMART din două motive: animăluțul va beneficia și el de un aer mai sănătos cât timp stă singur acasă iar tu vei constata că este mai puțin păr în casă. Deși toate purificatoarele performante atrag și părul de animale, diferența o face funcția WiFi în acest caz. De ce? Pentru simplul fapt că poate acționa asupra aerului din casă chiar și atunci când ești plecat, deci o activitate mai lungă va duce la rezultate mai bune. Desigur, purificatorul nu înlocuiește aspiratorul, însă reduce substanțial părul de animale și mătreața lăsată de acesta din aer.

Dacă lucrezi într-un birou aglomerat de produse de papetărie

Hârtiile și tușul de imprimantă reprezintă factorii principali care afectează sănătatea aerului dintr-un birou. Dacă petreci mult timp la locul de muncă, aerul pe care îl respiri este la fel de important precum cel de acasă. Prin urmare, folosirea unui purificator la birou devine esențială și semnificativ mai ușoară dacă aparatul poate fi manevrat de la distanță. Aparatul poate acționa la birou pe timpul nopții cât timp ești acasă, astfel încât dimineața nu te vei mai lovi de senzația aceea de aer îmbibat de impurități. În plus, aerul curat de la birou îți va asigură o putere mai mare de concentrare și vei avea mult mai puține dureri de cap.

Pentru aer mai sănătos în casă de vacanță

Dacă te numeri printre norocoșii care dețin o casă de vacanță pe care o vizitezi în weekend, un aparat de purificare SMART se va dovedi prietenul tău cel mai bun. Casele de vacanță necesită multă atenție pentru a te bucură de beneficiile lor pe o durată mai lungă de timp. Un purificator de aer SMART pornit cu o zi sau 2 înainte să ajungi la destinație te poate scăpa de multe bătăi de cap deoarece înjumătățește timpul alocat pentru întreținerea curățeniei din casa de vacanță. Este suficient să aerisești câteva minute și vei fi surprins de cât de puțin praf rămâne de aspirat. În acest fel te vei putea bucura de un weekend relaxant fără să dedici o zi întreagă curățeniei și aerisirii. 

Iată 4 dintre avantajele de care te poți bucura cu ajutorul funcției SMART. Dacă te-ai regăsit într-una din situațiile prezentate, nu rămâne decât să alegi SMART pentru a asigura un aer curat acasă, la birou sau în vacanță, de oriunde te-ai afla.