Stiri Virale

14 ianuarie 2021 20:09 Parola care valorează 240 de milioane de dolari în Bitcoin. Motivul absurd pentru care un bărbat ar putea pierde o avere colosală
Faptul că mulți oameni își uită deseori parolele pentru conturile online e un lucru banal. Dar când parola pe care nu ți-o mai amintești valorează 240 de milioane de dolari în Bitcoin și mai ai doar două încercări pentru a o ghici, situația devine greu de imaginat. 
Parola care valorează 240 de milioane de dolari în Bitcoin. Motivul absurd pentru care un bărbat ar putea pierde o avere colosală
30 decembrie 2020 21:46 „Pietrele vii” din România, cunoscute în toată lumea. Misterele stâncilor care cresc și își schimbă forma continuu
Un mic oraș din România, Costești, este renumit la nivel mondial pentru manifestările geologice ciudate – un conglomerat de „pietre vii” cunoscute sub numele de trovanți care au alimentat de-a lungul timpului multe teorii referitoare la felul în care se mișcă și își schimbă forma. 
bdquo;Pietrele vii  din România, cunoscute în toată lumea. Misterele stâncilor care cresc și își schimbă forma continuu
30 decembrie 2020 21:42 De ce capacele pixurilor au găuri în partea superioară. Motivul inedit la care nu te-ai fi gândit
Uneori, știința ne pune față în față cu dileme existențiale, precum originea universului sau a speciei umane. Alteori, situații și întrebări aparent banale ne fac să ne dăm seama de adevărata valoare a tehnologiei. 
De ce capacele pixurilor au găuri în partea superioară. Motivul inedit la care nu te-ai fi gândit
16 decembrie 2020 19:59 Un alt tip de mască. Cum poți să arăți ca o persoană complet diferită, în doar câteva secunde
Nu este o mască ce te va proteja de coronavirus, însă este una care te va ajuta să te „camuflezi” de camerele de luat vederi din orașe, de exemplu. Iar asta pentru că această mască este o față hiper-realistă ce redă trăsăturile unei persoane în trei dimensiuni.
Un alt tip de mască. Cum poți să arăți ca o persoană complet diferită, în doar câteva secunde
14 decembrie 2020 21:38 Săpau pământul în grădină, când au făcut o descoperire uluitoare. Nu le-a venit să creadă ce au găsit chiar în spatele casei 
O familie făcea curățenie în grădină, în momentul în care unul dintre membri a descoperit sub pământ ceva care i-a șocat. 
Săpau pământul în grădină, când au făcut o descoperire uluitoare. Nu le-a venit să creadă ce au găsit chiar în spatele casei
6 decembrie 2020 22:08 Primul sens giratoriu construit sub Oceanul Atlantic. E o adevărată operă de artă
Lucrările la primul sens giratoriu subacvatic construit în Oceanul Atlantic au fost finalizate și vor fi deschise circulației în câteva săptămâni.
Primul sens giratoriu construit sub Oceanul Atlantic. E o adevărată operă de artă
3 decembrie 2020 16:03 Cel mai „bătrân” bebeluș care s-a născut vreodată. Cum este posibil să aibă aproape „vârsta” mamei sale
Un bebeluș născut de curând a bătut orice record și poate fi catalogat drept cel mai „bătrân” bebeluș născut vreodată. 
Cel mai bdquo;bătrân  bebeluș care s-a născut vreodată. Cum este posibil să aibă aproape bdquo;vârsta  mamei sale
25 noiembrie 2020 20:03 Un obiect misterios a fost descoperit în mijlocul deșertului. Ar putea fi de origine extraterestră?
Un obiect misteriors a apărut undeva în Utah și imediat oamenii s-au gândit la extratereștri și la un film celebru al lui Stanley Kubrick.
Un obiect misterios a fost descoperit în mijlocul deșertului. Ar putea fi de origine extraterestră?
27 octombrie 2020 19:42 De ce numărul 137 este unul dintre cele mai mari mistere ale lumii
Numărul 137 este unul dintre cele mai mari mistere ale fizicii: un număr magic care nu poate fi explicat de nimeni. 
De ce numărul 137 este unul dintre cele mai mari mistere ale lumii
25 octombrie 2020 16:37 Malformația fizică pe care o produce folosirea excesivă a telefonului mobil. Avertismentul îngrijorător al experților
Oamenii folosesc telefoanele mobile pentru orice – de la social media la citirea știrilor sau găsirea rețetelor preferate pe Internet. Acest obicei poate determina, însă, malformații fizice care nu mai pot fi ignorate. 
Malformația fizică pe care o produce folosirea excesivă a telefonului mobil. Avertismentul îngrijorător al experților
19 octombrie 2020 18:23 Cât de mare va ajunge un iPhone în 2040? Simulare pe baza ultimelor tendințe
Compania Wrappz, care produce accesorii de telefoane, a realizat o simulare amuzantă, pe baza tendințelor din ultimii ani privind dimensiunea acestor gadgeturi.
Cât de mare va ajunge un iPhone în 2040? Simulare pe baza ultimelor tendințe
17 octombrie 2020 21:10 O turistă s-a întors din vacanță cu un suvenir neobișnuit. Ce s-a întâmplat la 15 ani de la acest eveniment, aparent banal
O turistă din Canada a mers în vacanță la situl arheologic al vechii cetăți Pompei, iar de acolo s-a întors acasă cu niște suveniruri „deosebite”. 
O turistă s-a întors din vacanță cu un suvenir neobișnuit. Ce s-a întâmplat la 15 ani de la acest eveniment, aparent banal
11 octombrie 2020 21:02 Soluția controversată de a păstra rămășițele celor dragi. „Persistă pe Pământ mai mult decât ființa umană”
Pierderea unei persoane dragi este întotdeaua un moment foarte greu, iar o companie a găsit o soluție pentru a încerca să facă acest proces mai suportabil. 
Soluția controversată de a păstra rămășițele celor dragi. bdquo;Persistă pe Pământ mai mult decât ființa umană
8 octombrie 2020 19:32 Este o anomalie rar întâlnită! Cum se explică aspectul ciudat al acestei păsări
Cercetătorii care lucrează la o rezervație naturală din Pennsylvania au observat o pasăre cu aspect foarte ciudat: penele de pe jumătate din corp au colorit specific masculilor, iar penele de pe cealaltă jumătate sunt specifice femelelor.
Este o anomalie rar întâlnită! Cum se explică aspectul ciudat al acestei păsări
8 octombrie 2020 17:14 Care e cel mai eficient mod de a „vorbi” cu pisica ta. Metoda care chiar funcționează 
Spre deosebire de câini, pisicile au o reputație de animale independente și, pe alocuri, egoiste, în special atunci când le comparăm cu „cei mai buni prieteni ai oamenilor”, câinii. Totuși, un nou studiu a demonstrat că și pisicile sunt receptive la comunicare, dacă adoptăm anumite metode extrem de simple. 
Care e cel mai eficient mod de a bdquo;vorbi  cu pisica ta. Metoda care chiar funcționează
Modifică Setările